Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

A Viktor Bor- és Vendégház – Balatonmáriafürdő

A Viktor Bor- és Vendégház sokszínű, széleskörű szolgáltatással várja a pihenni vágyókat:

Étterem:

Éttermünk 1997 óta működik. A nagyszámú törzsvendégkör a biztosíték arra, hogy éttermünk magas színvonalon és sokszínűen főz ill. szolgál ki. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar és nemzetközi konyha remekei, vadételek, halak, kímélő ételek, vegetáriánus variációk. Széles italválasztékkal, saját palackozású borral és pálinkával rendelkezünk.

150 fős fedett terasz, 140 fős szekcionálható rendezvényterem nagy kapacitásokat rejt. A teremben található hatalmas kemence nemcsak fűteni, de sütni is tud! Kemencében sült húsok várják az ínyenceket! A rendezvényterem különlegessége, hogy a teremből belátni a látvány-borospincébe!

Hotel:

A ház régi szobái három csillagos szinten dolgoznak. Az új, 2011. nyarán elkészült hotel szárny négycsillagos minőségű: 17 kétágyas szobával, 2 apartmannal, wellnessel, fitneszteremmel, látvány borospincével felszerelt. A szobák klímával, nagyképernyős televízióval rendelkeznek.

A vendégek rendelkezésére ingyen bocsátunk laptopot, amellyel a ház hálózatára kapcsolódhatnak. A szobák jó része (francia vagy normál) balkonos. A közfalak jó része hangszigetelt. Minden szoba ingyenes trezorral felszerelt.

A házban fodrászat, masszázs, manikűr, pedikűr, műköröm szolgáltatás várja vendégeket.

Minden házvendégnek ingyenes strandbelépőt biztosítunk a Kék Hullám Zászlóval kitüntetett balatonmáriafürdői Központi Strandra.

Borászat
A Tengerdi család kézműves borászatának látvány borospincéje és vinotékája kínálja a saját termelésű és palackozású dél-balatoni borokat és pálinkákat.

A Viktor Bor- és Vendégház a Balatoni Bringakörút minősített állomása, ahol a fáradt bringás vándorok étkezhetnek, ihatnak, alhatnak, szervizszolgáltatáshoz segítséget kaphatnak és mosakodhatnak. A ház rendelkezik bringaflottával is, amelyet a bérlők nagy előszeretettel vesznek igénybe.

Árlista

A Viktor Bor- és Vendégház sokszínű, széleskörű szolgáltatással várja a pihenni vágyókat: Étterem: Éttermünk 1997 óta működik. A nagyszámú törzsvendégkör a biztosíték arra, hogy éttermünk magas színvonalon és sokszínűen főz ill. szolgál ki. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar és nemzetközi konyha remekei, vadételek, halak, kímélő ételek, vegetáriánus variációk. Széles italválasztékkal, saját palackozású borral és pálinkával rendelkezünk. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: