Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Aba Apartman-Gyula

Gyula * apartman * szállás
Gyula – ABA APARTMAN – szállás

Gyula város belvárosában, a Vár közvetlen közelében található egy új építésű 100 m2-es kertes ház.

A földszinten előszoba, zuhanyozó- mosdó-WC, konyha (teljes felszereléssel) étkező 8-10 fő és nappali, közvetlen terasz kapcsolattal az udvar felé.
Az emeleten két 16 m2-es hálószoba, két-két ággyal, gyermekággyal, (pótágy is elhelyezhető), fürdőszoba (káddal, két mosdóval, WC, bidé, mosógéppel felszerelve). A tetőtérben egy hálószoba francia ággyal.
Férőhelyek száma 2-8 (10) fő.

A teraszon asztal karosszékekkel, a nappaliban kandalló található. Az udvaron burkolt felületen több autó is parkolhat, mellette kert, koros növényekkel, játszási-, védett napozási lehetõséggel.

Szalonnasütés, grillezés megoldható.

A tetõtéri ablakból a vár tornya látható, mely 200 m-re van a háztól és a Várfürdõtõl.
Csendes környezet, de az ajtón kilépve a várkertben (vár, várfürdõ), pár perces sétával a belvárosban élvezhetjük a város szépségét, és a szolgáltatásait.

A ház gazdája városismertetést vállal, városnézés tart, és kirándulási, időtöltési ajánlatokat is tesz igény szerint. A várfürdõ mellett, a vár múzeum látogatásán kívül, polgári életmód-történeti múzeummal, Erkel Ferenc szülõházával, képtárakkal, tanya múzeummal, húsipari múzeummal ismerkedhet meg a vendég.

Kellemes városi és város körüli kerékpározási lehetõség is van, jó sport, vagy idõtöltés, kerékpárkölcsönzés szervezéssel.
Lovas iskola és tereplovaglási lehetõség is van a város körül.

A horgászok több mint 10 tavon, és a Fehér- és Feketekörösön is szerencsét próbálhatnak.

Szanazugban és Városerdõn, a Körös parton szabad-strandok mûködnek kajak, kenu, vizibicikli kölcsönzési lehetõséggel.
Csónakázni, vizibiciklizni a csónakázótavon a vár mellett, és az Élõvíz-csatornán a város közepén keresztül is lehet.

Érdemes felkeresni a Szabadkígyósi kastélyt, és más környékbeli nevezetességeket (Békéscsaba Munkácsi Múzeum, emlékház, …)

Csodálatos egy napos kirándulás tehetünk Erdély felé, Arad, Nagyvárad, Nagyszalonta, vagy a Bihar hegység szurdokvölgyeibe, csúcsaira, és barlangjaiba.

Árlista

Gyula * apartman * szállás Gyula – ABA APARTMAN – szállás Gyula város belvárosában, a Vár közvetlen közelében található egy új építésű 100 m2-es kertes ház. A földszinten előszoba, zuhanyozó- mosdó-WC, konyha (teljes felszereléssel) étkező 8-10 fő és nappali, közvetlen terasz kapcsolattal az udvar felé. Az emeleten két 16 m2-es hálószoba, két-két ággyal, gyermekággyal, (pótágy […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: