Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Aba és Andrea Apartmanok-Sárvár

Az apartmanház – ahol az Aba és Andrea Apartmanok is vannak – a Hold u. 8-10. sz. alatt, a városközpont közelében, csendes környezetben, a Nádasdy-vár szomszédságában, az európai szintű gyógy- és wellness fürdőtől 1300 m távolságra található.

Az apartmanház zárt, de nem őrzött, térítésmentesen igénybe vehető parkolóval, lifttel, internet hozzáférési lehetőséggel rendelkezik.

A ház és az apartmanok is akadálymentesítettek.
Az udvaron játszósarok áll a gyermekek rendelkezésére. Van lehetőség szalonnasütésre, bográcsolásra, illetve grillezésre.

Az apartmanok 3 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. Alapterületük 40 m2, szoba, konyha, fürdőszoba található bennük. Az apartmanokhoz loggia is tartozik.

Nagyon jól felszereltek:

-szoba: tv, DVD lejátszó, rádió
-konyha:villanytűzhely, -sütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, főző- és tálalóedények
-fürdőszoba: hajszárító

Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Az apartmanok térítésmentesen használható klímaberendezéssel ellátottak.

Az apartmanokat 14 órától lehet elfoglalni és 10 óráig kell elhagyni.

Sárvár és környéke

Sárváron és környékén a fürdőzésen túl számos látnivaló és kirándulóhely várja a látogatókat. Minden évszak valami különlegeset ígér. Gyönyörű természeti környezet, változatos szabadidős programok teszik feledhetetlenné az itt eltöltött időt.

Sárvár sokarcú és sokszínű, gazdag történelmi múlttal rendelkező város. Több, mint ezer esztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értékeket halmoztak itt fel elődeink.
Feltétlenül érdemes megtekinteni a város szimbólumát jelentő várat és várparkot, a növényritkaságokkal büszkélkedő arborétumot. Kellemes sétát tehetünk a Csónakázó-tó, a Vadkert és a Rába folyó környékén.

A gasztronómia és bor szerelmeseit számos étterem, vendéglő és borpince várja. Kellemes teraszokkal, hagulatos kerthelyiségekkel várják a betérőket a környék vendéglátó egységei.
Sárvárról kiváló kirándulási lehetőség a biciklis túra, hogy a környéket felfedezze.
A Ság-hegy, a Somló és a Kőszegi hegység dombjai a túrázók kedvelt célpontjai.

Nagyszerű egynapos vagy akár félnapos kirándulásokat lehet tenni a környéken is.
Érdemes ellátogatni a környező kisebb településekre, mint pl. Sitke, Ikervár, Szeleste…

Szombathely, Kőszeg, Sopron, Sümeg és az Őrség mind-mind gazdag programlehetőséget és bőséges látnivalót kínál. A múzeumok, várak és kastélyok; várszínházak, várjátékok, a színes programok, mind a régmúlt időket idézik.
Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Árlista

Az apartmanház – ahol az Aba és Andrea Apartmanok is vannak – a Hold u. 8-10. sz. alatt, a városközpont közelében, csendes környezetben, a Nádasdy-vár szomszédságában, az európai szintű gyógy- és wellness fürdőtől 1300 m távolságra található. Az apartmanház zárt, de nem őrzött, térítésmentesen igénybe vehető parkolóval, lifttel, internet hozzáférési lehetőséggel rendelkezik. A ház és […]

Térkép

Teljes térkép ide
9600 sárvár,Hold u 8-10.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: