Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Adios Apartman – Gyula

Az Adios Apartmanban kitűnő 4 ágyas szobáink vannak, közvetlenül a Gyulai Várkert mellett. Franciaágy az egyik, összetolható ágyak a galéria részben. Az élményt és a kilátást a széles terasz fokozza.
A szálláshely épülete kényelmes, saját kerttel rendelkezik, melyben egy kis játszótér és tűzrakó hely is található. Minden szobához saját, fedett, zárható garázs tartozik.

SZOBÁK
Az Adios Apartman minden szobája a Várkertre néz, kora tavasszal és ősszel a Gyulai Vár is látszik. A szobák jól felszereltek, a belső kialakításu – színek és dekoráció – egyedi. A jó minőségűek matracok, a környéken uralkodó tökéletes csend és nyugalom, mind hozzájárulnak a teljes relaxációhoz. Minden szobában található légkondícionáló, kábel TV, és teljesen felszerelt konyha.

ÉTKEZÉS
Reggeli és minden más étkezés kérésre megoldott. Vendégeinknek széles választékot biztosítunk a környékbeli vendéglátóhelyek segítségével.

KONYHA
A konyha teljesen felszerelt: mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, tányérok, evőeszközök, poharak, minden, amire csak szüksége lehet.

A KÖRNYÉK
A Várkert rendkívül csendes és nyugodt környék, tele van fákkal,bokrokkal, madarakkal és benne található a Vártó is. A Vártavon csónakot lehet bérelni, és körbe lehet evezni a kis szigetek körül.
Több étterem és vengédlátó egység van a környéken, a belváros is sétálható távolságban van, alig 8-10 perc a várkerten keresztül. Érkezésekor ellátjuk Önt a legjobb helyekre szóló jegyekkel, kuponokkal.

VÁRFÜRDŐ
A híres gyulai Várfürdő alig 200 méterre található az Adios Apartman bejáratától. Rengeteg beltéri és szabadtéri medence, élménymedence, szauna, masszázs, és sok minden más.

SZEMÉLYZET
Csapatunk bármikor rendelkezésére áll, akár a szállással, akár a gyulai látnivalókkal kapcsolatban.

Árlista

Az Adios Apartmanban kitűnő 4 ágyas szobáink vannak, közvetlenül a Gyulai Várkert mellett. Franciaágy az egyik, összetolható ágyak a galéria részben. Az élményt és a kilátást a széles terasz fokozza. A szálláshely épülete kényelmes, saját kerttel rendelkezik, melyben egy kis játszótér és tűzrakó hely is található. Minden szobához saját, fedett, zárható garázs tartozik. SZOBÁK Az […]

Térkép

Teljes térkép ide
5700 Gyula, Tiborc utca 4.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: