Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Ágneslak Ökoturisztikai Centrum és Vadászház – Porrog

Ágneslak Fogadó & Vadászház, Ökoturisztikai Centrum-Az Igazi Nyugalom Szigete

A vadászház és környéke a természetkedvelők igazi paradicsoma az arborétum megtekintése mellett, gyalogtúra és kerékpártúra útvonalaink megtekintését ajánljuk figyelmükbe, 5-10-és 15 km-es túraszakaszokat.

Egy aktívan, mozgással túrázással töltött nap igazi megkoronázásaként ajánljuk a házon belüli szolgáltatásokat, ahol egymás közt kényelmesen ellazulva újra átélhetjük a nap során szerzett élményeket.

frissítőmasszázs, gyógymasszázs
6 fős finn szauna
szivarszoba mini könyvtárral

Étterem és Borozó

Éttermünk 40 fő, borozónk 30 fő befogadóképességű a magyar ételek helyi specialitások széles választékát kínálja családi, baráti céges rendezvényekre.

Fogadó:

Éttermünk illetve borozónk a magyar ételek, a kiváló borok, zalai és somogyi specialitások széles választékát kínálják. A fogadó 40, a borozó 30 fő befogadóképességű.

Vadászház:

Vadászházunk Somogy megye nyugati szélén, a Zalai dombvidékek lábánál, egy halastavakkal és erdőktől körbevett félszigeten, az Inkey báró által létesített nyolc hektáros arborétum közepén található.

Rendezvények:

Ökoturisztikai Centrumunk a rendezvénylehetőségek széles választékát kínálja, a csapatépítő tréningektől, az Ágneslaki Arborétumban tartott esküvőkig.

Arborétum:

Ágneslakon található a Dél-Dunántúl leggazdagabb örökzöld állományú arborétuma, mely ingyenesen látogatható. Kiválóan alkalmas oktatásra, tudományos megfigyelésre, túrázásra.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Ágneslak Fogadó & Vadászház, Ökoturisztikai Centrum-Az Igazi Nyugalom Szigete A vadászház és környéke a természetkedvelők igazi paradicsoma az arborétum megtekintése mellett, gyalogtúra és kerékpártúra útvonalaink megtekintését ajánljuk figyelmükbe, 5-10-és 15 km-es túraszakaszokat. Egy aktívan, mozgással túrázással töltött nap igazi megkoronázásaként ajánljuk a házon belüli szolgáltatásokat, ahol egymás közt kényelmesen ellazulva újra átélhetjük a nap során […]

Térkép

Teljes térkép ide
8840 Porrog, Ágneslak

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: