Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Áldos Wellness Panzió-Farád

Panziónk Észak-nyugat Magyarországon, az osztrák határhoz közel, a 85-ös főút mellett, Győr és Sopron között található Farádon. A község nevének eredete a Rábaköz északi, a Hanság mocsaraival határos helyzetére utal: itt volt ugyanis a földművelésre alkalmas vidék vége (fara), amitől északra a mocsárvilág következett.

Panziónk nevét a magyar ősvallás, a hun-magyar áldozati és fejedelmi konyha legalapvetőbb értékeinek egyikéről, az „Áldosról” kapta, amely ősi magyar áldozati étel.

16 egy illetve kétágyas, pótágyazható szobából álló kényelmes, ízléses apartmannal várjuk kedves vendégeinket. A szobákban kábeltelevízió, hűtőszekrény, minibár, igényes fürdőszoba található. A panzió területén telefon és vezeték nélküli internet szolgáltatás is elérhető. Sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket különféle wellness szolgáltatásaink várják.

Edzőtermünkben futógépek, szobakerékpárok, evezőpad és kombinált erősítőgépek várják a testmozgás kedvelőit.
A horgásztóra és a kerti parkra néző wellness teremben ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence áll vendégeink rendelkezésére. A testmozgás után felüdülni vágyóknak vagy a megfáradt utazóknak nagyszerű kikapcsolódást jelent a 6 személyes aromaterápiával ellátott pezsgőfürdő és a fényterápiás infraszauna. A wellness teremhez tartozik egy kényelmes nyári terasz.

Bejelentkezésre a masszázsteremben kézi masszázs, kéz- és lábápolás szolgáltatásunk is igénybe vehető.

A wellness panzió vendégeinek kedvezményes kerékpár kölcsönözésre is van lehetőségük, hogy a környéket egy kerékpártúra során megcsodálják. Farád és Csorna között kiépített kerékpárúton közlekedhetnek, így a városba pár perc alatt át lehet tekerni kerékpárral.

Tréningek, rendezvények, tanfolyamok, esküvők

A hangulatos, klimatizált konferenciaterem és a tárgyalóterem mellett egy tóparti rendezvényterem is található a panzióban, amely alkalmas tanácskozások, szakmai tréningek, tanfolyamok, tárgyalások, társas összejövetelek, borkóstolók, esküvők és hasonló rendezvények megtartására.

A tárgyalóterem 30 fő befogadására alkalmas.
A konferenciaterem 50 fő befogadására alkalmas.
A tóparti rendezvényterem 100 fő befogadására alkalmas.
A panzióban 32 + 10 főt tudunk elszállásolni.

Vállaljuk a tóparti esküvő, lakodalom megszervezését polgári szertartással és vendégváró állófogadással:

állófogadás: hideg tálak, sütemény
esküvői menü egyeztetés szerint ( kemencés ételek elkészítése is lehetséges)árak egyeztetés után ,nászéjszaka eltöltésére AJÁNDÉK szoba

Árlista

Panziónk Észak-nyugat Magyarországon, az osztrák határhoz közel, a 85-ös főút mellett, Győr és Sopron között található Farádon. A község nevének eredete a Rábaköz északi, a Hanság mocsaraival határos helyzetére utal: itt volt ugyanis a földművelésre alkalmas vidék vége (fara), amitől északra a mocsárvilág következett. Panziónk nevét a magyar ősvallás, a hun-magyar áldozati és fejedelmi konyha […]

Térkép

Teljes térkép ide
9312 Farád, Győri u 12.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: