Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Anikó Apartman – Debrecen

Apartmanjaink Debrecen szívében helyezkednek el, pár percre a Nagytemplomtól és a Kossuth tértől.

Tömegközlekedéssel (villamos, busz) és autóval is gyorsan elérhető a Gyógyfürdő, Élményfürdő, Egyetemek, Klinikák, Modem, Kölcsey Központ és a Főnix csarnok.

Debrecen bevásárlóközpontjai, plázái, nívósabb szórakozóhelyei gyalogosan is csak pár percre vannak, így tőlünk minden könnyen elérhető. Az erkélyről az augusztusi Virágkarnevál felvonulását és az esti tűzijátékot élvezhetik a kedves vendégek.

Szálláshelyünkön két apartman található:
az egyik 2 szoba összkomfortos 4 ágyas apartman
a másik 2 szoba összkomfortos 6 ágyas apartman
Belvárosi apartmanjainkban felszerelt konyhával rendes, tiszta szobákkal, és vendégszerető fogadtatással várjuk a Debrecenben pihenni, szórakozni vagy megszállni kívánó vendégeinket.

Felszerelt konyha, fürdőszobás szobák, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, családbarát, bababarát.

Árlista

Apartmanjaink Debrecen szívében helyezkednek el, pár percre a Nagytemplomtól és a Kossuth tértől. Tömegközlekedéssel (villamos, busz) és autóval is gyorsan elérhető a Gyógyfürdő, Élményfürdő, Egyetemek, Klinikák, Modem, Kölcsey Központ és a Főnix csarnok. Debrecen bevásárlóközpontjai, plázái, nívósabb szórakozóhelyei gyalogosan is csak pár percre vannak, így tőlünk minden könnyen elérhető. Az erkélyről az augusztusi Virágkarnevál felvonulását […]

Térkép

Teljes térkép ide
4026 Debrecen, Kálvin tér 14.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: