Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Apartman Center-Makó

Apartmanunk Makón, az ország délkeleti részén, Csongrád megyében, a román határ közelében, a város központjában, közvetlenül a fürdő mellett fekszik, a szobák ablakaiból a Makovecz Imre által tervezett új Hagymatikum fürdő látható.

A 45 négyzetméter alapterületű, klímával felszerelt, nem dohányzó apartmanunkban kettő szoba, fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba található, a mai kor igényeinek megfelelően berendezve és felszerelve.

Az apartman Makó főutcáján, a város wellness-, gyógy-, bevásárló-, kulturális- és szórakoztató központjában található, így ideális szálláshely minden Makóra érkező vendég számára.

Programok: Wellness hétvége – Gyógykúra – Maros-parti túra, akadálypálya, a folyó felett átívelő canopy pálya – Operettfesztivál – Hagymafesztivál – Osztálytalálkozók – Csapatépítő tréningek…

…(K)

Árlista

Apartmanunk Makón, az ország délkeleti részén, Csongrád megyében, a román határ közelében, a város központjában, közvetlenül a fürdő mellett fekszik, a szobák ablakaiból a Makovecz Imre által tervezett új Hagymatikum fürdő látható. A 45 négyzetméter alapterületű, klímával felszerelt, nem dohányzó apartmanunkban kettő szoba, fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba található, a mai kor igényeinek megfelelően berendezve és […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: