Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Arany Kakas Fogadó – Pétervására

120 fős klimatizált étterem, jól felszerelt konyha, a helyi specialitásokat jól ismerő szakácsok, különleges borok és kedves kiszolgálás várja a helyi-, átutazó- és vadászvendégeket.
Vállaljuk különböző rendezvények (lakodalomak, ballagások, születésnapi partik, keresztelők, osztálytalálkozók, állófogadások) megszervezését, lebonyolítását. Már hagyománnyá vált nálunk a Vadász bálok, valamint a Szilveszteri bulik megrendezése.

A rendezvényekre alkalmas, alakítható belső tér mellett a nyári szezonban igen kedvelt az épületet körülölelő terasz, ahol a nyári hűsítő italok mellett különböző fagylaltkelyheket is megkóstolhatnak vendégeink.

Munkanapokon napi menüajánlatunk is van. 1 féle levessel és 2 féle főétellel, valamint diákmenüvel is várjuk vendégeinket.

Természetesen az a`la carte étkeztetésünk bármikor igénybe vehető.

Az étteremben helyben készült pizzát is felszolgálunk. Minden féle pizza kapható 28, valamint 40 cm-es méretben is.

Az étteremből kilépve gyönyörű mediterrán grillterasz fogadja az ide látogatókat, hogy a nyári időszakban kellemes környezetben költhessék el ebédjüket, vacsorájukat.

Étlapunkon megtalálhatóak a sertés-, szárnyas-, vad-, hal- valamint kímélő ételek, finom desszertek széles választéka, melyeket mesterszakácsunk, kiváló szakácsaink, konyhai személyzetünk biztosít.

Örülünk annak, hogy egyre több hazai és külföldi vadász vendéget fogadhatunk.

FOGADÓ:
Fogadónk összesen 30 férőhellyel rendelkezik:

7 db 2 ágyas szoba
4 db 4 ágyas szoba

Szobáink felszereltsége: Színes televízió, zuhanyzó, wc, mosdó, kábel tv

Árlista

120 fős klimatizált étterem, jól felszerelt konyha, a helyi specialitásokat jól ismerő szakácsok, különleges borok és kedves kiszolgálás várja a helyi-, átutazó- és vadászvendégeket. Vállaljuk különböző rendezvények (lakodalomak, ballagások, születésnapi partik, keresztelők, osztálytalálkozók, állófogadások) megszervezését, lebonyolítását. Már hagyománnyá vált nálunk a Vadász bálok, valamint a Szilveszteri bulik megrendezése. A rendezvényekre alkalmas, alakítható belső tér mellett […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: