Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Aranypatak Vendéglő-Zalaszentlászló

Az Aranypatak Vendéglő és Panzió Zalaszentlászlón, a Zala völgyében található.

A település Hévíztől 15, Kehidakustánytól 3, Zalaszentgróttól 5 km-re helyezkedik el. Ha a vendéget valami a megyeszékhelyre, Zalaegerszegre szólítja, akkor sem kell 30 km-nél többet utaznia.

A környék számos látnivalóval szolgál. A már említett települések mindegyikén termálfürdőt talál Kedves Vendégünk, de érdemes megtekinteni a kehidakustányi Deák-kúriát, a kallósdi kerek templomot, a zalaszentgróti Batthyány kastélyt, a sümegi várat, a zalaszántói buddhista szentélyt, a stupa-t is. A horgászok szenvedélyüket a zalacsányi mesterséges tónál és a zalaszentgróti halastavaknál egyaránt kiélhetik. Az eddig soroltak mellett számos lehetőség van a lovaglásra is.

Nyáron természetesen minden Kedves Vendégünknek szívesen ajánljuk célpontként a Balatont.

Vendéglőnk magyaros ételekkel várja kedves vendégeinket!

Autószállítás, autómentés 0-24
SZABÓ ATTILA
8788 Zalaszentlászló, Kossuth L. u. 87.
Tel.: 0630/9383601 és 0630/9794907

Árlista

Az Aranypatak Vendéglő és Panzió Zalaszentlászlón, a Zala völgyében található. A település Hévíztől 15, Kehidakustánytól 3, Zalaszentgróttól 5 km-re helyezkedik el. Ha a vendéget valami a megyeszékhelyre, Zalaegerszegre szólítja, akkor sem kell 30 km-nél többet utaznia. A környék számos látnivalóval szolgál. A már említett települések mindegyikén termálfürdőt talál Kedves Vendégünk, de érdemes megtekinteni a kehidakustányi […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: