Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Átrium Panzió&Wellness- Sopron

Szeretettel várjuk panziónkban, mely Sopron történelmi belvárosától gyalogosan pár percnyire várja a „Hűség Városába” érkezőket.

Az Átrium belső tereinek kialakításánál törekedtünk arra, hogy a 21. század és a klasszicista stílus találkozásából sajátos, otthonosan meleg, bársonyos hangulat szülessék. Sopronban elsőként alakítottunk ki olyan panziót, mely wellness szolgáltatásaival kellemesebbé, pihentetőbbé teszi a nálunk eltöltött időt.

Legyen szó egy családi nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy romantikus wellness hétvégéről, az Átrium fiatal csapata örömmel várja Önöket!

Legyen a vendégünk!

MIÉRT ÉPPEN AZ ÁTRIUM?

Csokorba szedtük azokat az érveket, amiért minket érdemes választani:

Megközelíthetőség: A centrum felé érkező vendégek első szálláshelyként velünk találkoznak, mégis mindössze pár percnyire található gyalogosan a történelmi belváros.

Térítésmentes, biztonságos parkolás.

Panziós árak – szállodai színvonal. Panziónkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének több tízezer forintot szállodára költeni, ám lemondani sem szeretnének a szálloda nyújtotta színvonalról és kényelemről, mindezt elérhető áron.

Egyedi, sajátos hangulatú belső terek és wellness részleg jellemzi panziónkat.

Sopronban egyedülálló módon biztosítjuk, hogy wellness részlegünkben csak az adott időpontra helyet foglaló vendégeink tartózkodjanak. Ugye Ön sem szeret és nem is tud úgy wellnessezni, kikapcsolódni, ha idegenek is jelen vannak?

Gyermekbarát panzió vagyunk, mindent megteszünk a kicsikért, legyen az a szobában extra felszerelés bekészítése, vagy csak egy kis játék a recepciós lányokkal.

Korlátlan, széles sávú internet csatlakozási lehetőség.Panziónk nemdohányzó, erre lehetőség csak a kijelölt helyen lehetséges.

Egy fiatal, lelkes, mosolygós, hozzáértő csapat várja minden kedves vendégünket!

Wellness:

Egy fárasztó nap után mi sem lehet kellemesebb, mint egy megnyugtató pezsgőfürdő, egy pihentető masszázs, vagy egy kis szaunázás. Fantasztikus hangulatú wellness részlegünk teljes felfrissülést és megújulást kínál minden kedves vendégünknek.

Wellness részlegünket a szállóvendégeken kívül külsős vendégeink is igénybe vehetik!

Vendégeink zavartalan pihenése érdekében Sopronban és környékén egyedülálló módon biztosítjuk, hogy az adott időpontban senki más ne tartózkodjék wellness részlegünkben, így Ön és családtagjai, barátai tökéletes nyugalomban pihenhetnek, töltődhetnek fel.

Kérjük, az időpontot telefonon egyeztessék recepciós kollégáinkkal!

A teljes megújulás érdekében a következő szolgáltatásainkkal várjuk Önöket:

Hatszemélyes luxus pezsgőfürdő
Kétszemélyes infraszauna
Ötszemélyes finn szauna
Masszázs részlegünkben a hagyományos masszázs fajták mellett a világ számos pontjáról hozott különleges, hazánkban még kevésbé ismert masszázsokkal is kedveskedünk Önöknek.

Nyitva tartás: egész évben 0-24 óráig
Recepció: 06.00-22.00 óráig
Wellness: 08.00-22.00 óráig

Fogászat:

Panziónktól gyalog mindössze 5 percre található a Fog-ász Fogászati Rendelő, mely 1989-ben alakult. A rendelő célja a harmincéves fogászati tapasztalat és a legmodernebb szakmai irányelvek ötvözése. A speciális szakterületek – mint implantológia, parodontológia, fogszabályozás – ellátását hozzáértő szakorvosok biztosítják orvosi team-munkával. A családias hangulatú váró, gondos orvosaik és figyelmes asszisztenseik mind a páciensek félelmének leküzdésében segítenek.

Árlista

Szeretettel várjuk panziónkban, mely Sopron történelmi belvárosától gyalogosan pár percnyire várja a „Hűség Városába” érkezőket. Az Átrium belső tereinek kialakításánál törekedtünk arra, hogy a 21. század és a klasszicista stílus találkozásából sajátos, otthonosan meleg, bársonyos hangulat szülessék. Sopronban elsőként alakítottunk ki olyan panziót, mely wellness szolgáltatásaival kellemesebbé, pihentetőbbé teszi a nálunk eltöltött időt. Legyen szó […]

Térkép

Teljes térkép ide
9400 Sopron, Kőszegi út 3.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: