Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bableves Vendégház-Felsőtold

A Bableves Vendégház Felsőtoldon, 4 kilométerre Hollókőtől várja vendégeit. A Cserhát dombjai közt megbújó felújított parasztházban garantált a feltöltődés, gyönyörű panorámájával és nyugodt környezetével családok és baráti társaságok ideális pihenőhelye lehet.

A körülbelül 10 fő elszállásolására alkalmas, rusztikus, falusi házban minden felszerelés adott a kellemes pihenéshez. Berendezett konyhával, fürdőszobával, hangulatos kis tornáccal várja lakót. Az udvaron bográcsozás lehetséges és kerti bútorok szolgálják a vendégek kényelmét.

A környék kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb túrákhoz, a Cserhát dimbes-dombos tájain érdemes a bakancsot koptatni. Télen a síléc és a szánkó is bátran előkerülhet.

Étkezés:

A reggelis étkezés a helyszínen történik, a félpanziós főétkezések Alsótoldon a Bableves Csárdában és Hollókőn a Vár Étteremben fogyaszthatók el.

Parkolás:

1 darab személyautó részére fedett parkolási lehetőség az udvaron lévő garázsban biztosított.

Árlista

A Bableves Vendégház Felsőtoldon, 4 kilométerre Hollókőtől várja vendégeit. A Cserhát dombjai közt megbújó felújított parasztházban garantált a feltöltődés, gyönyörű panorámájával és nyugodt környezetével családok és baráti társaságok ideális pihenőhelye lehet. A körülbelül 10 fő elszállásolására alkalmas, rusztikus, falusi házban minden felszerelés adott a kellemes pihenéshez. Berendezett konyhával, fürdőszobával, hangulatos kis tornáccal várja lakót. Az […]

Térkép

Teljes térkép ide
3067 Felsőtold,Kossuth u 4.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: