Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bagoly Csárda és Panzió

A “Bagoly” már több mint 25 éve dolgozik azon, hogy régi és új vendégei kedvében járjon, legyen szó akár egy jóízű ebédről, egy kényelmes szobáról vagy egy hangulatos családi rendezvényről.
Mecseknádasd és környékének természeti szépségei, történelmi múltjának emlékei vonzzák a kikapcsolódni vágyókat. A vidék a nyugalom, az aktív pihenés legjobb lehetőségét kínálja, egyben alkalmat a helyi németség legendás vendégszeretetének és nagy hagyományú kézművességének (fazekas, kádár, gyékényfonó stb.) megismerésére. Innen indulnak a főbb turistaútvonalak.
A Kelet-Mecsek gyöngyszemeinek – Ófalu, Óbánya, Kisújbánya, Zengővárkony, Pécsvárad, Püspökszentlászló – vagy a történelmi emlékekben oly gazdag Pécs város felkeresése felejthetetlen élmény.
Éttermünk/Panziónk a „Schlossberg” fáinak árnyékában, a 6-os főút 167-es km-szelvényében található. 25 db 2 ágyas, bővíthető, fenyőbútorral berendezett, zuhanyozó/Wc-vel , TV-vel felszerelt, kényelmes szobánkkal várjuk vendégeinket. Éttermünk széles választékot, garantált minőséget kínál, barátságos árakon.
Szolgáltatásaink:
  • 80 fős különterem
  • 250 fős rendezvényterem
  • programszervezés és közvetítés
  • kerékpár – és sportszer kölcsönzés
  • saját parkoló

Árlista

Széchenyi pihenőkártyát  (SZÉP kártya) bankkártyát, étkezési utalványokat elfogadunk.

Diák és sportoló csoportok számára extra kedvezményeket adunk.

Áraink kedvezőek,kérje egyedi árajánlatunkat!

Irányár: 3.000-4.000 Ft/fő/éj

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Teljes térkép ide
7695 Mecseknádasd, 6 út

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: