Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Balaton Panzió – Siófok

A panzió – csoportnak, nagyobb baráti társaságnak – szilveszterre Kiadó!

Siófoki központi fekvésű kultúrált lakás alkalomszerűen – akár 1 napra is – kiadó!

Balaton Panzió

Egész évben várjuk kedves vendégeinket, de okt. 01 – márc. 31-ig szállásigény esetén a vendégek elhelyezése nem a panzióban, hanem színvonalas házakban, apartmanokban történik, igény szerint. Az ár megegyezés szerint: 3.800 – 4.500 Ft/fő/éjszaka, az időtartamtól függően.

Szeretettel várja Önöket a Magyar Tenger nyári fővárosában, Siófok legszebb részén – az Aranyparton – fekvő családias hangulatú Panzió, amely a szabad strandtól 120 m-re, csendes, nyugodt helyen, a Szent László utcában, egy gyönyörű, virágos parkban található.
9 db kétágyas, 4 db háromágyas, egy négyágyas, és egy 70 m2-es apartman szolgálja a pihenni, kikapcsolódni vágyók kényelmét. MINDEN SZOBA tusoló/Wc-vel,mosdókagylóval, hűtőszekrénnyel, színes kábel tv-vel, WI-FI-vel felszerelt. Az épület emeleti részén egy nagy – közös használatú – balkon található. PARKOLÓ ZÁRT, VÉDETT HELYEN!
Egy fenyőfák ölelte külön épületben egy konyha étkezőhelyiséggel található, ahol az igény
szerint megrendelt reggeli szervírozásra kerül. Reggeli: (kontinentális) 700,-ft/fő/alkalom.
A gyönyörű, ápolt parkban napernyők, hintaágyak, kerti bútorok és egy kisebb medence szolgálja a vendégek kényelmét. Grillezési lehetőség van. Homokozó, gyermekhinták, mászóka szolgálják a gyermekek tartalmas időtöltését.
A panzió már fekvésénél, pazar környezeténél fogva is ideális helyet nyújt a pihenésre, ugyanakkor gyakorlatilag minden szolgáltatás megtalálható a közelben (300-400 m-en belül).
Minden időben szívesen állunk rendelkezésükre.
Júlus 04-ig. ill. utószezonban – aug. 25-től – egy-egy éjszakára is kiadók a szobák. A foglaltságtól függően a főszezonban is kiadók a szobák 1-1 éjszakára.

– Elő-, utószezonban diákoknak, dolgozóknak külön csoportos kedvezmény.
– Házak, nyaralók is bérbe vehetők a panzión keresztül nyaralás céljából.
– A panzióban sátorozási lehetőség is van tusoló/WC használattal.
– Coca-Cola Beach House (Coke Club) ca. 600 m.
– Kikötőtő: 800 m.
– Városközpont: 1200 m.
– Galériusz wellness fürdő: 1800 m.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A panzió – csoportnak, nagyobb baráti társaságnak – szilveszterre Kiadó! Siófoki központi fekvésű kultúrált lakás alkalomszerűen – akár 1 napra is – kiadó! Balaton Panzió Egész évben várjuk kedves vendégeinket, de okt. 01 – márc. 31-ig szállásigény esetén a vendégek elhelyezése nem a panzióban, hanem színvonalas házakban, apartmanokban történik, igény szerint. Az ár megegyezés szerint: […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: