Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Balaton Panzió Üdülőház-Balatonföldvár

Üdülőházunk közvetlenül a vízparton helyezkedik el, a vendégek részére saját stéggel. Sportolási lehetőségként ping-pong.

Az üdülőházban, ingyenes, zárt, őrzött parkolóban helyezhetik el személygépjárműveiket. Településünk önkormányzati területén ingyenes a parkolásl és strandolás.

Az üdülőház parkjában a gyermekeket játszótér várja homokozóval – hintákkal, felnőtt vendégeink kényelmét hintaágyak – napozó és nyugágyak szolgálják, esténként grillezési, bográcsban főzési lehetőség vár mindenkit.

A vendégek részére 19 db 2-3-4 ágyas szoba áll rendelkezésre, melyek pótágyazhatóak. A szobák új kialakításúak és a kor követelményeinek megfelelően felújítottak, melyek közt a tetőtéri, normál és a nagycsaládos lakosztály (önálló, 3 szoba + fürdő, wc, nappalis lakás jellegű) kialakítás közül választhatnak vendégeink.
A nagycsaládos lakosztály 2 szintes (önálló, 3 szoba + 2 fürdő – wc, + nappali + terasz – lakás jellegű, maximum 6 fő részére )

Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, melyben mosdó, zuhanyzó és toilette (WC) található. A tetőtéri szobák klimatizáltak.

Teljesen felszerelt konyha és társalgó áll rendelkezésre kizárólag a vendégek részére, melyben 40 főig rendezvények is lebonyolíthatóak. Éttermi részünk egy komplett új résszel bővült, mely így újabb 20 fő kényelmes étkezését biztosítja. Az étteremben bár működik, mely kora reggeltől késő estig a vendégek rendelkezésére áll.

A rosszra forduló idő esetére vendégek pihenését egy fedett terasz és pavilon, benne kerti bútorok és gázfőző, illetve hűtő-mosogató, a parkosított kertben grill-sütő, bográcsozóhely biztosítja. Jó időben napágyak, nyugágyak, kültéri zuhanyzók, ping-pong asztal és a parkban lévő óriás platánok adta fűs árnyék teszik kellemessé a gyermekek játékát a parkban, illetve a fürdés örömét a Balatonban.

Az Üdülőház területén, a vendégek részére WIFI (vezeték nélküli) Internet szolgáltatás vehető igénybe térítésmentesen. A szobák televízió készülékkel felszereltek, melyen az alapvető televíziós műsorok megtekinthetők.

Az étteremben nagyképernyős televízión HD minőségben élvezhető a T-Home Sat kínálatának összes csatornája.

Árlista

Üdülőházunk közvetlenül a vízparton helyezkedik el, a vendégek részére saját stéggel. Sportolási lehetőségként ping-pong. Az üdülőházban, ingyenes, zárt, őrzött parkolóban helyezhetik el személygépjárműveiket. Településünk önkormányzati területén ingyenes a parkolásl és strandolás. Az üdülőház parkjában a gyermekeket játszótér várja homokozóval – hintákkal, felnőtt vendégeink kényelmét hintaágyak – napozó és nyugágyak szolgálják, esténként grillezési, bográcsban főzési lehetőség […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: