Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Baradla Kemping és Turistaszálló-Aggtelek

A kemping és a turistaszálló közvetlenül a Baradla-barlang ( Aggteleki Cseppkőbarlang ) bejárata mellett található. A vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől a valamivel magasabb árfekvésű igényes, új rönkfaházakig.

A kemping és a fogadótér területén tágas füves térség, játszótér, piknik hely áll a vendégek rendelkezésére, ideális helyszínként osztálykirándulások számára is.

Az osztálykirándulások csoportjai a szálláshelyet kedvezményes díjjal vehetik igénybe.

A Turistaszálló épületében található a Baradla Étterem, amely akár csoportok számára is biztosítja bármely napszakban az étkezési lehetőséget. A kemping területén felszerelt közös konyha áll rendelkezésre, hűtőszekrénnyel.

Árlista

A kemping és a turistaszálló közvetlenül a Baradla-barlang ( Aggteleki Cseppkőbarlang ) bejárata mellett található. A vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől a valamivel magasabb árfekvésű igényes, új rönkfaházakig. A kemping és a fogadótér területén tágas füves térség, játszótér, piknik hely áll a vendégek rendelkezésére, ideális helyszínként osztálykirándulások számára is. Az osztálykirándulások csoportjai a […]

Térkép

Teljes térkép ide
3759 Aggtelek, Baradla oldal 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: