Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bartek Vendégház – Miskolctapolca

Vendégházunk a Barlang fürdőtől néhány métere található nagyon szép fás környezetbe, ezért egy pár perces sétával minden elérhető,nagyon szép játszó tér van a parkba , és csónakázó tó,de a fiataloknak még jó kikapcsolódást nyújt szintén a közelben lévő kalandtúra park vagy a bob pálya.

A vendégházunk gyerekeknek kedvezményt biztosít életkortól függően . A vendégházunkba a parkolás az udvaron megoldott ,de lehet még az udvaron bográcsozni vagy grillezni .A szobáinkhoz tartoznak balkonok ahova a meleg nyári estéken ki lehet ülni.Nagyobb kirándulásokat kedvelőknek ajánlanám a Diósgyőri várat, vagy a Lillafüredi kisvasút nyújtotta élményeket .Ha még távolabb megyünk
Bükkszentkereszt páratlan levegője ,és csendje is jó kikapcsolódást tud nyújtani,télen szánkózásra ,síelésre ,és lovasszánkózásra is lehetőség van .
Bár hozzá kell tennem a felsoroltak csak ízelítő programok van ezen kívül rengeteg látni való még a környéken mint pl : Aggteleki cseppkő barlang vagy a Szilvásváradi pisztrángos vagy kisvasút.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Vendégházunk a Barlang fürdőtől néhány métere található nagyon szép fás környezetbe, ezért egy pár perces sétával minden elérhető,nagyon szép játszó tér van a parkba , és csónakázó tó,de a fiataloknak még jó kikapcsolódást nyújt szintén a közelben lévő kalandtúra park vagy a bob pálya. A vendégházunk gyerekeknek kedvezményt biztosít életkortól függően . A vendégházunkba a […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: