Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bartos Apartman-Badacsonytomaj

… s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. … egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak.

A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő bennünket már mind rabul ejtettek, magukhoz láncoltak Bízom benne, hogy most Önök következnek Badacsonynak szelleme van! Ha megállnak egy pillanatra, és csendben figyelnek, hallgatják az egykor itt vonuló vad kelta hordák zaját, a békés avarok mindennapjainak hangjait, a római szekerek zörgését.

Badacsony és Badacsonytomaj határában a hegy lábánál fekszik, gyönyörű panorámát biztosítva a környező hegyekre a Bartos Apartman.

A környéken lovaglási lehetőség is várja az érdeklődőket. A kertben úszómedence, napozó. A tóparti strand 1500 méterre van. Csendes helyen családok számára nyújt kényelmes pihenést.

A házban 4 db 2 ágyas szoba, 1 db. apartman,összesen 8 fő számára.

A szobák klimatizáltak, 2 erkélyes, amerikai konyhával, fürdőszobával felszereltek.Az apartman külön bejárattal, amerikai konyhával, 4 hálószobával, 2 fürdővel rendelkezik.

Várjuk szeretettel!

Árlista

… s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. … egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak. A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő bennünket már mind rabul ejtettek, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: