Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Berta Apartmanház – Hajdúszoboszló

A Berta apartman Hajdúszoboszlón a fürdő főbejáratától 200 m-re, a Hőforrás utca 23-25. szám alatt található. A sétálóutca közelsége, az éttermek, boltok változatossága miatt kedvelt ez a fürdő negyed az ide érkező vendégek körében.

Az apartman két különálló épületből, tágas udvarból áll. Tíz gépkocsi parkolásához megfelelő hellyel rendelkezik. Hat darab nagyobb méretű és két darab két szobából álló apartmannal várjuk vendégeinket. Fedett és nyitott teraszok teszik kényelmesebbé vendégeink pihenését.

A kicsi gyermekek részére játszóteret alakítottunk ki, a nagyobbak mozgásigényének kielégítésére pedig pingpongozási lehetőség van. Akik szeretnek sütni-főzni, használhatják a grillező és bográcsozó helyet. Vendégeink igényeihez alkalmazkodva begyújtjuk a kemencét, és ropogós kenyérlángost sütünk.

A Berta apartman házban van Wifi internetezési lehetőség is. Fürdőjegyét, Aqua-parki belépőjét üdülési csekkel fizetheti. Igény esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk az esti órákban, a szórakozni vágyó szülők gyermekeinek.

A Berta apartman idei kínálatát a szomszédságunkban lévő, bérelt ház egészíti ki. Ebben a házban nagyobb családok, baráti társaságok részére tágas apartmanok találhatóak. A kertben grillezési, parkolási lehetőség van.

Kínálatunk:

Szállás a fürdőhőz közel
Tágas udvar
Nyitott teraszok
Grillező és bográcsozó hely
Kemence
Játszótér
Pingpongasztal
Gyermekfelügyelet
Wifi internetezési lehetőség
Zárt parkoló

Árlista

A Berta apartman Hajdúszoboszlón a fürdő főbejáratától 200 m-re, a Hőforrás utca 23-25. szám alatt található. A sétálóutca közelsége, az éttermek, boltok változatossága miatt kedvelt ez a fürdő negyed az ide érkező vendégek körében. Az apartman két különálló épületből, tágas udvarból áll. Tíz gépkocsi parkolásához megfelelő hellyel rendelkezik. Hat darab nagyobb méretű és két darab […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: