Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bianco Panzió és Udvarházi Étterem-Mátészalka

Vendéglátásban több, mint 30 éve dolgozunk, mindig figyelembe véve a vendégeink igényeit, elvárásait. Nálunk fontos és elsődleges a tisztaság, a kellemes környezet, a finom ízek, udvarias kiszolgálás. Szakmájukat tisztelő és szerető, szakképzett dolgozóink segítik kikapcsolódását felelősségteljes, lelkiismeretes munkájukkal. A vendégeink elégedettsége elismerés számunkra, ezért fontos, hogy Ön mindíg elégedetten távozzon tőlünk, bizalommal térjen vissza, és forduljon hozzánk minden kérdésével. Egységünk és melegkonyhánk HACCP rendszerben az év minden napján várja vendégeit. Magyaros ételeink mellett sok más finom ízeket készítünk az Ön kérésére, amely ételekhez finom italokkal is rendelkezésére állunk.

Terembérleti lehetőségeket kínálunk,több bérelhető termünkben.A kellemes kikapcsolódás érdekében szaunával is szolgálatára állunk látogatóinknak.

Étterem:

Színvonalas, elegáns, kényelmes és tiszta körülmények mellett az ételek finomsága a konyha jó munkáját érzékelteti.

Fogyaszthatnak változatos ételeinkből, amit szinte napi menü áron ebédre, vacsorára is elfogyaszthatnak, vagy elvihetnek otthoni fogyasztásra is párszázas ajánlatainkból. Természetesen ajánlunk és készítünk drágább ételeket is.

Szolgáltatásaink:

Magyaros melegkonyha
Nemdohányzó különterem 20 főig
Társalgó rész dohányzók részére
Teremfoglalás rendezvények részére 150-180 főig
Hideg-meleg ételek készítése elvitelre, akár telefonos rendelésre is.

Nyitvatartás:
Hétfőtől – Vasárnapig
08:00 – 21:00
(rendezvények esetén előzetes egyeztetés alapján)

Legyen Ön is vendégünk! Előre is köszönjük bizalmát.

…(K)

Árlista

Vendéglátásban több, mint 30 éve dolgozunk, mindig figyelembe véve a vendégeink igényeit, elvárásait. Nálunk fontos és elsődleges a tisztaság, a kellemes környezet, a finom ízek, udvarias kiszolgálás. Szakmájukat tisztelő és szerető, szakképzett dolgozóink segítik kikapcsolódását felelősségteljes, lelkiismeretes munkájukkal. A vendégeink elégedettsége elismerés számunkra, ezért fontos, hogy Ön mindíg elégedetten távozzon tőlünk, bizalommal térjen vissza, és […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: