Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bor Bazilika Panzió – Tarcal

A szálláshely a Zemléni hegy és az Alföld találkozásánál helyezkedik el. Csodálatos panoráma látható a szobákból. Petőfi szavaival megfogalmazva: Az Alföld tengersík vidéke toppan az idelátogatók elé.

Rendelkezésre áll egy vendégház-(kulcsosház) ahol 4+4 férőhely található. A vendégház mellet közvetlenül pedig a 8 szobás panzió helyezkedik el. 2010. november 20-án megépült és átadásra került a C épület.

8 db 4 ágyas és 2 db 2 ágyas szoba és egy gyerekszoba áll a vendégek részére -gyönyörű kilátással.

A rusztikus étteremben magyar ételek fogyaszthatók, a helyszínen pedig borospince is működik.

A Bor-Bazilika Panzió területén masszázs, aromaterápiás- és egyéb testkezelések állnak rendelkezésre.

A kertben pingpongasztal és asztali foci, az épületben pedig biliárd kínál kellemes kikapcsolódást.

Összes szállás férőhelyünk: 51 fő.

Pincében 40 fő fogadására alkalmas borozó

Rendezvénytermünk: 70 fő fogadására alkalmas
Vállalunk családi rendezvényeket -összejöveteleket.

Szőlőhegyek és borospincék széles kínálata várja a látogatókat egy kis harapnivalóval és borkóstolóval. Király-udvar Királyudvar Szőlőbirtok. A borászat nyitott a látogatók előtt. Szakmai látogatókat szívesen várunk. Kérjük hívjon időpont egyeztetés miatt. Rákóczi-borház A műemlék épület a XVIII. század második felében épült barokk stílusban, a XIX. században átépítették.
Ebből az épületből nyílik a Rákóczi-pince. Az épületet ma is borászat használja Degenfeld kastély 1996 óta szállodaként üzemel. Régen azonban a település és a környék életében fontos szerepet játszott a család, akiknek nemcsak kastélyuk, de szőlőbirtokai is voltak Tokaj környékén.

Ezeket a háború után elkobozták a családtól, 1994-ben sikerült visszavásárolni. Református templom A mai is meglévő református templom 1773-74-ben épült késő barokk stílusban. A templom nyugati homlokzata elé épült fel 1797-ben a 42 m magas torony.
Belül az északi falon találjuk a Tarcali Zsinatok és Tarcali hitvallás (1562, 1564) emléktábláját. Orgonája 1876-ban épült. Római katolikus templom Urunk Mennybemenetele római katolikus templom a település egyik látnivalója. A XV. századi gótikus stílusú templomot barokkstílusban átépítették 1776-ban. Berendezése rokokóstílusú.
Ellátja a mádi plébános.

Ajánlott programok:

Túralehetőségek: kerékpárral vagy gyalog Tarcal- Tokaj- Bodrogkeresztúr útvonalon (Bányató, Aréna, Nagy Kopasz-hegy).Tarcal – Bánya tó Kapcsolódó turisztikai lehetőségek: borturizmus, gasztronómia, ökoturizmus, vízi turizmus, lovas turizmus.

Árlista

A szálláshely a Zemléni hegy és az Alföld találkozásánál helyezkedik el. Csodálatos panoráma látható a szobákból. Petőfi szavaival megfogalmazva: Az Alföld tengersík vidéke toppan az idelátogatók elé. Rendelkezésre áll egy vendégház-(kulcsosház) ahol 4+4 férőhely található. A vendégház mellet közvetlenül pedig a 8 szobás panzió helyezkedik el. 2010. november 20-án megépült és átadásra került a C […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: