Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Borostyánkert Étterem és Vendégház – Sitke

A régi polgári házból kialakított vendéglő a település központjában a Sárvár-Celldömölk-Pápa útvonal mentén található, Sárvártól 6, Celldömölktől 10 km távolságra. A vendéglő kertjéből szép kilátás nyílik a Ság-hegyre, illetve a Hercsegre. Az esti órákban gyönyörű a kivilágított kápolna látványa.

Panzió:

Panziónkban 2, 3 és 4 ágyas szobák állnak rendelkezésre. A szobák mindegyikéhez fürdőszoba tartozik / zuhanyzó, WC /, Sat-Tv-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek. Éttermünkben lehetőség van fél- ill. teljes panzió igénybevételére is.Parkolás zárt helyen biztosított. Üdülési csekket elfogadunk.

Borostyánkert Vendéglő:

A Borostyánkertben 60 fős étterem, 60 fős fedett terasz, 30 fős söröző és tekepálya várja a pihenni, szórakozni vágyó vendégeket. Vállaljuk lakodalmak, házassági évfordulók, név- és születésnapok, ballagások és vállalati találkozók rendezését. Étlapunkon mindenki találhat kedvére való fogásokat. Házias jellegű konyhánkban kitűnő ételekből választhatnak vendégeink.

Tekepálya:

A kétpályás automata tekepálya alkalmas versenyek lebonyolítására. Évente megrendezzük a Kemenesalja kupát, ahol amatőr csapatok versenyeznek egymással. Szeretnénk népszerűsíteni a játékot, amely alkalmas arra, hogy a baráti társaságok kellemesen töltsék szabadidejüket. És aki már próbálta, az tudja, hogy egy jó testedzéssel felér néhány gurítás.

Árlista

A régi polgári házból kialakított vendéglő a település központjában a Sárvár-Celldömölk-Pápa útvonal mentén található, Sárvártól 6, Celldömölktől 10 km távolságra. A vendéglő kertjéből szép kilátás nyílik a Ság-hegyre, illetve a Hercsegre. Az esti órákban gyönyörű a kivilágított kápolna látványa. Panzió: Panziónkban 2, 3 és 4 ágyas szobák állnak rendelkezésre. A szobák mindegyikéhez fürdőszoba tartozik / […]

Térkép

Teljes térkép ide
9671 Sitke, Kossuth u. 21

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: