Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Botos Vendéglő-Fót

2013. április 30-án lesz 12 éve, hogy vendéglőnk a tulajdonosok terveinek megfelelően, alapos átalakítás után a mai formájában várja Önöket.
Ez alatt a csaknem 12 esztendő alatt sok család jeles napjainak voltak tanúi e falak. Közel száz esküvő zajlott itt. Többen méltónak tartották a vendéglő kertjét arra, hogy a polgári szertartást itt tartsák.

Az ünnepi díszbe öltözött termek és a kert 90 fő szórakozásának tud kényelmes helyet adni.

Mindig nagyon örülünk, ha a nálunk kötött frigyek gyümölcseit, a pici babákat elhozzák a párok megmutatni. Sokuk azután a szemünk láttára cseperedik: keresztelő, születésnapok, első áldozás, vagy konfirmálás, ballagás, nagykorúság, érettségi, eljegyzés…

Több vállalkozás évről évre nálunk tartja ünnepeit, többen fontos üzleti megbeszélések helyszínéül választanak minket.

Városunk intézményvezetői is betérnek hozzánk vendégeikkel és elhozzák dolgozóikat ünnepelni.
Egy-egy vasárnapon a fóti családok mellett egymásra mosolyognak a mogyoródiak, itt üdvözlik egymást a Dunakesziről jöttek, a palotaiak.
Gyermekeik a legnagyobb egyetértésben ügyeskednek a kertben levő kis játszótéren.

A hét minden napján szeretettel várja Önöket az üzemeltető Botos család: Juliska néni a konyhafőnök, akinek keze alatt dolgozik Havas Tibi. Esztike dolga az előkészítés, mosogatás. Attila a teremfőnök, és munkatársai: Illésné, és Nagyné, Anikó. A termeket és a kertet Saci varázsolja tisztává, széppé.

Mindannyian azon igyekszünk, hogy Önök szép környezetben, családias hangulatban élvezzék bőséges és finom ételeinket, szórakozzanak jól a nálunk tartott rendezvényeiken.

Nyitva: 12-22 óráig

Szeretettel várjuk régi vendégeinket, és hívjuk mindazokat, akik még nem jártak nálunk.

Árlista

2013. április 30-án lesz 12 éve, hogy vendéglőnk a tulajdonosok terveinek megfelelően, alapos átalakítás után a mai formájában várja Önöket. Ez alatt a csaknem 12 esztendő alatt sok család jeles napjainak voltak tanúi e falak. Közel száz esküvő zajlott itt. Többen méltónak tartották a vendéglő kertjét arra, hogy a polgári szertartást itt tartsák. Az ünnepi […]

Térkép

Teljes térkép ide
2151 Fót, Dózsa György út 20.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: