Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Brill Apartman – Gyula

Szeretettel várjuk újonnan épült Apartman házunkban, mely a Gyulai Várfürdőtől 90 méterre fekszik. Csendes történelmi környezet, ahol kellemes pihenési lehetőséget kínálunk vendégeink részére.

Kilátás nyílik a Gyulai Várra és az azt övező parkra. A ház 10 lakásból áll, a mi ajánlatunkban 2 külön álló apartman található.

A földszinten zárt parkolási lehetőség biztosított, apartmanonként egy autó számára. Az apartmanokban mindig tisztaság, kényelem, magas komfortfokozat, gyönyörű környezet várja, ahol minden adott a nyugodt, kellemes pihenéshez. Kérjük, tekintse meg fotógalériánkat, mely meggyőzően tükrözi a fent említetteket.

Első emeleti apartman:

Az első emeleti 30 m2-es lakásban mini konyha, étkező nappali szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. A nappaliból nyílik egy kis szoba (kinyitható kétszemélyes ággyal) és egy fürdőszoba tusoló kabinnal, kézmosóval, WC-vel.

A nappaliban egy francia ágy és egy kihúzható kanapé van, mely max 6 fő részére nyújt kényelmet. Az apartman nem dohányzó, dohányzási lehetőség a lépcsőfordulóban kialakított pihenőben lehetséges.

Apartman felszereltsége:

Klíma
Kábel TV
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Két lapos főzőlap
Kávé, teafőző, felszerelt konyha
Kérésre internet elérhetőség

Második emeleti apartman:

A második emeleti apartman saját lépcsőházban közelíthető meg. Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt mini konyha, étkező, nappali, galéria biztosítja.
A nappaliban egy francia ágy, a galéria pillangólépcsővel közelíthető meg, ahol két külön álló heverő került elhelyezésre. A nappaliból nyílik egy kis szoba (kinyitható kétszemélyes ággyal) és egy fürdőszoba tusoló kabinnal, kézmosóval, WC-vel. Igyekeztünk úgy kialakítani a szállás helyet, hogy minden igényt kielégítsen. A galériás 6 személyes apartman ideális szálláslehetőség családoknak és kisebb baráti társaságoknak.

Apartman felszereltsége:
Klíma
Kábel TV,
Hűtőszekrény,
Mikrohullámú sütő,
Két lapos főzőlap,
Kávé, teafőző, felszerelt konyha.

Az apartman nem dohányzó, dohányzási lehetőség a lépcsőfordulóban kialakított pihenőben lehetséges.

Egyéb szolgáltatások:

Kisgyermekes családok részére etetőszéket, gyermekágyat, gyermek kádat biztosítani tudunk.

Árlista

Szeretettel várjuk újonnan épült Apartman házunkban, mely a Gyulai Várfürdőtől 90 méterre fekszik. Csendes történelmi környezet, ahol kellemes pihenési lehetőséget kínálunk vendégeink részére. Kilátás nyílik a Gyulai Várra és az azt övező parkra. A ház 10 lakásból áll, a mi ajánlatunkban 2 külön álló apartman található. A földszinten zárt parkolási lehetőség biztosított, apartmanonként egy autó […]

Térkép

Teljes térkép ide
5700 Gyula, Tiborc u. 4.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: