Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bringatanya-Két Dudás Csárda-Balatonkenese

A Bringatanya-Kenese név alatt létrehozott szállásunk,olyan talapszalatokra épülve jött létre,melyet személyes élményeink inspiráltak. Több éve,Balatont körbekerekező,bringaszerető amatörként és motorosként született meg az az ötlet,amelyet a képek illusztrálnak. Éttermünk,a Két Dudás Csárda emeletén kialakitott lakótér,kifejezetten az átutazók, kényelmes, egyszerűségében is harmónikusan berendezett tere és tartalma a pihenést hivatott szolgálni a kerekezés,motorozás vagy autózás ezen megálló helyén.

Éttermünk biztosítja,megérkezés után a finom ételek,kiváló borok és a kellemes környezet mellett azt is hogy ellazulva az aznapi teljesítményünkről elgondolkodhassunk.

Egy finom reggelivel indítva a napot,úgy kelhetünk útra,hogy telefonunkba biztosan beírjuk a hely nevét ahova egyszer ismét visszatérünk.

Árlista

A Bringatanya-Kenese név alatt létrehozott szállásunk,olyan talapszalatokra épülve jött létre,melyet személyes élményeink inspiráltak. Több éve,Balatont körbekerekező,bringaszerető amatörként és motorosként született meg az az ötlet,amelyet a képek illusztrálnak. Éttermünk,a Két Dudás Csárda emeletén kialakitott lakótér,kifejezetten az átutazók, kényelmes, egyszerűségében is harmónikusan berendezett tere és tartalma a pihenést hivatott szolgálni a kerekezés,motorozás vagy autózás ezen megálló helyén. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: