Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Butik Design Rooms-Abádszalók

Új, egyedi stílusú panzió nyílik a Tisza-tó partján!
Az Alföldi síkság és az öreg Tisza találkozásánál, a Tisza-tó partján, káprázatos természeti környezetben álmodták meg a tulajdonosok a környék legújabb szenzációját, a Butik Design Rooms panziót. Hat különböző, egyedi stílusban kialakított szobával, a térségben egyedülálló 180 nm-es, a tavon lebegő magánstéggel, jakuzzival, privát úszómedencével, vízi-, illetve gyalogtúra lehetőségekkel és rengeteg vízi sportolási lehetőséggel várják 2013. július 1-jétől az idelátogató vendégeket.

A Butik Design Rooms a Tisza-tó fővárosának is nevezett Abádszalókon található. A tulajdonosok elképzelése, hogy ezen a festői helyen egy olyan panziót hozzanak létre, amely egyszerre szolgálja a meghitt pihenésre vágyók és az aktív sportemberek igényeit. A napozóágyakkal, mini bárral felszerelt exkluzív 180 nm-es, a tavon lebegő magánstég, a kerti privát úszómedence, a jakuzzi és a számtalan vízi sportolási lehetőséget látva, kijelenthetjük, sikerült megvalósítaniuk ezt az elképzelést. Akár egy kellemes séta, akár egy vízi sportokkal töltött nap után jól esik megpihenni a panzió hat különleges hangulatú, minden eszközzel felszerelt szobájának egyikében.

A természet rajongói számára kialakított Csónak Szoba berendezését az Alföld ihlette. A Tölgy Szoba különleges fabútorokkal és berendezési tárgyakkal büszkélkedik. A környék madárvilágának hangulatát életre keltő Madár Szobában megpihenőknek még az alvás ideje alatt sem kell elszakadniuk a természettől. Az aktív hangulatot kedvelő vendégek számára megálmodott, az ösztönző tűzre, az üdítő vízre és a hűsítő jégre utaló elemekkel, stílusosan kialakított szobákban pedig garantáltan élmény lesz feltöltődni a másnapi természetjáró vagy sport programok előtt.

A tulajdonosok az előfoglalási akcióban extra félpanzióval ajádékozzák meg az új vendégeket, akár egy hétre vagy csak egy hosszú hétvégére foglalnak!

Árlista

Új, egyedi stílusú panzió nyílik a Tisza-tó partján! Az Alföldi síkság és az öreg Tisza találkozásánál, a Tisza-tó partján, káprázatos természeti környezetben álmodták meg a tulajdonosok a környék legújabb szenzációját, a Butik Design Rooms panziót. Hat különböző, egyedi stílusban kialakított szobával, a térségben egyedülálló 180 nm-es, a tavon lebegő magánstéggel, jakuzzival, privát úszómedencével, vízi-, illetve […]

Térkép

Teljes térkép ide
5241 Abádszalók Attila út 22

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: