Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Csalavér Vendég-Vadászház –

Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, természeti értékekben gazdag erdőkkel, kristálytiszta levegővel körülvéve a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el a község. A falu Eger felé eső része Síkfőkút, a természetjáró turisták hétvégi negyede, csónakázó tóval az erdőbe nyíló hegyi ösvényekkel, erdei utakkal.

Ha valakinek nincs kedve nagyokat kirándulni, alkalmasint elég ha a szállása nyitott ablaka előtt ül, tüdejét, pórusait átjárja a friss levegő. A környék turisztikai kiránduló- és pihenést szolgáló körülményei az 1930–as években alakultak ki. Kezdeményezője az egri turista egylet volt. Eger város kedvelt kiránduló helye volt már akkor is. Ebben az időben épült a turista ház, amely azóta már többször is átépült ekkor alakították ki a felső tó formáját is.

Összkomfortos vendégházunk egész évben várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket! A szobákban 6-8 vendégnek tudunk egyszerre helyet biztosítani. Egy 4 ágyas szobában 4 főnek, a nappali részben szintén 2×2 fekhely található. Nagyobb társaságok számára a Hóvirág Vendég-Vadászházzal egybe nyitható.

Árlista

Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, természeti értékekben gazdag erdőkkel, kristálytiszta levegővel körülvéve a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el a község. A falu Eger felé eső része Síkfőkút, a természetjáró turisták hétvégi negyede, csónakázó tóval az erdőbe nyíló hegyi ösvényekkel, erdei utakkal. Ha valakinek nincs kedve nagyokat kirándulni, alkalmasint elég ha a szállása […]

Térkép

Teljes térkép ide
3325 Noszvaj, Hóvirág u. 3.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: