Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Csikar Csárda & Panzió-Kőszeg

A Szombathelytől 20 km-re Ausztria felé haladva léphetjük át Kőszeg határát. A 87-es főúton, a város szegélyén szembetűnő, dekoratív épület a Csikar Csárda és Panzió.Az ország belsejéből Ausztria felé utazók részére a legutolsó igényes szállás és pihenő az ausztriai síparadicsomok és kirándulóhelyek felkeresése előtt. (Az épülettől nyílegyenes út vezet a 900 m-re lévő határátkelő felé. )

Az 1995-óta működő csárda és panzió 2002-ben felújításra és bővítésre került. A 2100 m2-es területen az épületkomplexum mellett 50 autó részére parkoló áll rendelkezésre.

A panzió 100 fős terasza, 120 fős étterme, 200 férőhelyes rendezvényterme, esküvők, családi ünnepek, bálok, ideális helyszíne.

Konferenciák, előadások lebonyolítására különtermet biztosítunk 150 fő részére. A megpihenni vágyó vendégeinknek 21 összkomfortos szoba (fürdőszoba, TV, minibár, telefon) áll rendelkezésünkre 54 személy részére.

A mozgásra, szórakozásra vágyóknak bowling-pálya és fittness-terem ad lehetőséget. Igény szerint frissítő masszázsra is lehetőség van.

Szolgáltatásaink:

étterem: 120 fő
terasz: 100 fő
rendezvényterem: 200 fő
konferenciaterem: 150 fő
21 szoba, 54 fő
parkoló: 50 autó
bowling-pálya
városnéző programok
hegyi-túraprogramok, környék nevezetességei
lovaglási lehetőség (a közelben)

Kőszegi Nyári Éjszakák (Május 1-től Augusztus 31-ig)

Hétvégén 3 éj (Csütörtök,Péntek,Szombat)
Hétköznap 4 éj(Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda)
Családi szobában 3 illetve 4fő esetén Félpanziós ellátással 55.000Ft/+idegenforgalmi adó (350ft/fő/éj).

A fent említettekkel és sok más programokkal, vidámsággal, előzékeny szolgáltatásokkal várjuk Kedves Vendégeinket, hogy Magyarország Ékszerdobozában, kellemes környezetben, tiszta levegőn jól érezzék magukat!

Árlista

A Szombathelytől 20 km-re Ausztria felé haladva léphetjük át Kőszeg határát. A 87-es főúton, a város szegélyén szembetűnő, dekoratív épület a Csikar Csárda és Panzió.Az ország belsejéből Ausztria felé utazók részére a legutolsó igényes szállás és pihenő az ausztriai síparadicsomok és kirándulóhelyek felkeresése előtt. (Az épülettől nyílegyenes út vezet a 900 m-re lévő határátkelő felé. […]

Térkép

Teljes térkép ide
9730, Kőszeg, Alsó körút 12.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: