Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Csingi-Lingi Vendégház

Drávaszabolcs a Dráva partján fekvő, csodálatos természeti környezetben található kistelepülés. Elsősorban közúton, az 58-as főúton közelíthető meg, de autóbusszal is eljuthat hozzánk. A legközelebbi üzemelő vasútállomás Villányban van.

Néhány kilométerre húzódik tőlünk a páratlan borkínálatot és túralehetőségeket nyújtó Villányi borvidék, benne Harkány, Siklós és Villány városával, számos látnivalóval, kirándulóhellyel, fürdővel. Nincs messze a kétezer éves megyeszékhely, Pécs sem. A Dráva folyó hídján át könnyen elérhetők a most már szintén EU-tag Horvátország kirándulóhelyei.

Négy napraforgós Bringafogadónk – amely a Csingi-Lingi fogadóból és vendégházból áll – a 21. század elvárásainak megfelelő, új bútorokkal berendezett, konyhával és fürdővel ellátott kulturált szállás mellett étteremmel, parkolóval várja vendégeit. Igény esetén megszervezzük környékbeli programját, szervizeljük elromlott bringáját – vagy épp kölcsönzünk Önnek, ha nem hozott magával!

 

Négy napraforgós Bringafogadónk az új bútorokkal berendezett, kulturált szállás mellett nagy zöldfelülettel, étteremmel, parkolóval, zárt kerékpártárolóval várja vendégeinket. Igény esetén megszervezzük programját!

SZÁLLÁS

Hét kétágyas, hűvös időben fűthető, füstmentes szobával fogadjuk vendégeinket, amelyek még egy gyermeknek pótágyazhatók. Szükség esetén kiságyat, etetőszéket is biztosítunk. Valamennyi szobánk saját fürdővel és minden szükséges eszközzel fölszerelt konyhával rendelkezik. (A jobb oldalon három szobánkból láthat felvételeket, amelyek a többi szoba színvonalát és felszereltségét is tükrözik.) Kerékpárját zárt tárolóban helyezheti el.

Szobáját 13 órától foglalhatja el, amit legkésőbb 10.30-kor kell elhagynia kiköltözéskor.

ÉTKEZÉS

A Bringafogadó alapvetően az önellátásra rendezkedett be, de a Csingi-Lingi vendégházban biztosított szállás mellett a Csingi-lingi csárdában igény szerint biztosítunk reggelit vagy vacsorával félpanziós ellátást. További igényekkel kapcsolatban kérjük, előzetesen érdeklődjön!

KERÉKPÁR BIZTOSÍTÁSA

Fogadónkhoz néhány, díjmentesen igénybe vehető kerékpár tartozik. Ezeket előzetes egyeztetéssel, a jelentkezés sorrendjében és a készlet erejéig veheti igénybe Ön is.

KERÉKPÁRJAVÍTÁS

Kisebb javításokban, apróbb hibák elhárításában számíthatnak ránk. Nagyobb gond esetén segítünk Önnek eljutni a környékbeli kerékpárboltokba, – szervizekbe, hogy mielőbb orvosolhassa az adódó műszaki problémát.

Árlista

SZÁLLÁSDÍJAK

kétágyas szoba két főnek         7 000 ft/éj       300 ft/nap/fő IFA (18 éven felül)
kétágyas szoba egy főnek  5 000 ft/éj 300 ft/nap/fő IFA (18 éven felül)
8 éven aluli gyermek pótágyon ingyenes
Hat éjszaka foglalása esetén csak öt napot kell fizetnie!
 Szobáink füstmentesek, kérjük, ne dohányozzon Ön sem!
 Szobáink füstmentesek, kérjük, ne dohányozzon Ön sem!üres

ÉTKEZÉS Igény esetén 750 forintért biztosítunk reggelit, a vacsora díja 1 250 forint. Községünkben több boltban nyílik élelmiszer-vásárlási lehetőség.

KERÉKPÁR BIZTOSÍTÁSA Készletünk erejéig, előzetes egyeztetés alapján ingyenesen biztosítunk kerékpárt.

KERÉKPÁRJAVÍTÁS Kisebb javítások esetén díjmentesen segítünk a hiba elhárításában.

(Áraink tartalmazzák az áfá-t és magyar forintban értendők.)

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: