Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Dalma Panzió – Balatonvilágos

Közvetlen vízparti panziónkban májustól szeptember végéig várjuk a pihenni, strandolni, kikapcsolódni vagy csak felfrissülni vágyókat. 3 emeletes, 30 szobás panziónk az M7 autópálya 89 km-énél a Balatonfüred – Enying – Balatonvilágos kijárótól 5 perc autóval. Balatonvilágos vasútállomástól pedig 10-15 perc gyalog, végig a tó partján.

Éttermünk terasza alig 2 méterre van a parttól. 140 m2 nagyságú saját napozóstégünkről a nap 24 órájában indulhat csónakázni, úszni, vagy éppen horgászni.

Első, második és harmadik emeleti szobáink 3 kategóriában elégítik ki vendégeink igényeit. Ifjúsági, standard,és panorámás – erkélyes 2 ágyas szobáink nagyrészt pótágyazhatóak. Külön szárnyban kapott helyet a szauna. Ennek első emeletén a szobákból átjárón megközelíthető a rendezvény és rossz idő esetén klubterem gyerekeknek és felnőtteknek.

Udvarunkban parkoló és uniós gyermekjátszó kapott helyet.A panzió kiváló fekvése lehetővé teszi éppúgy a gyalogos ,autós kirándulásokat, mint Siófok közelsége a kulturális programokat, bulikat, koncerteket.

Környező településeink programjairól folyamatos tájékoztatást nyújtunk a recepción. A tőlünk 5 km-re épült Galérius Élmény és Gyógyfürdő egész évben várja vendégeit.

A panzió valamennyi alkalmazottja minden tudásával az Ön kényelméért dolgozik.

Forduljon hozzájuk bizalommal!

Árlista

Közvetlen vízparti panziónkban májustól szeptember végéig várjuk a pihenni, strandolni, kikapcsolódni vagy csak felfrissülni vágyókat. 3 emeletes, 30 szobás panziónk az M7 autópálya 89 km-énél a Balatonfüred – Enying – Balatonvilágos kijárótól 5 perc autóval. Balatonvilágos vasútállomástól pedig 10-15 perc gyalog, végig a tó partján. Éttermünk terasza alig 2 méterre van a parttól. 140 m2 […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: