Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Dáma Ház-Győr★

Győr műemlékekben a harmadik leggazdagabb város Magyarországon. A Bécs és Budapest között félúton, szelíd környezetben fekvő patinás, sokszínű városban építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással. A város a turistáknak a román alapokon álló barokk bazilikától az eklektikus középületeken át a modern építészet kiváló alkotásaiig kínál látnivalót. A belváros barokk magjának rekonstrukcióját a műemlékvédelem Europa Nostra-díjával ismerték el.

A belváros történelmi korokat idéző templomai, palotái, múzeumai, jellegzetes sarokerkélyei, a szűk közök sétára hívogatják a látogatót.
Győr fesztiválváros, ahol a művészetek barátai, az igényes kikapcsolódásra vágyók egész évben vonzó programokra lelhetnek.

Várjuk szeretettel ebben a gyönyörű városban.
FÉRŐHELYEK
Alsó szint: 4-3-2 ágyas szobák (közös használatú zuhanyzó és WC)
Felső szint: 4-3-3-2 ágyas szobák (szobánként zuhanyzó és WC)
Szuterén: 5 ágyas szoba (zuhanyzó, WC)

FELSZERELTSÉG: Minden szobában színes TV és hűtő, 3 szobánként konyhahasználatot biztosítunk. Mosási lehetőség automata mosógéppel.

…(K)

Árlista

Győr műemlékekben a harmadik leggazdagabb város Magyarországon. A Bécs és Budapest között félúton, szelíd környezetben fekvő patinás, sokszínű városban építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással. A város a turistáknak a román alapokon álló barokk bazilikától az eklektikus középületeken át a modern építészet kiváló alkotásaiig kínál látnivalót. A belváros barokk magjának rekonstrukcióját a műemlékvédelem […]

Térkép

Teljes térkép ide
9028 Győr, Fehérvári út 75.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: