Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Daróc Vendégház

Vásárosnaménynál átlépve a Tisza vonalát vagy átkelve a Szamoson elénk tárul a Felső-Tisza-vidék szinte érintetlen természeti gazdagsága. A vizek szabdalta bereg-szatmári síkságon az erdők, rétek buja gazdagsága fogadja a látogatót, s keletről már föltűnnek a Kárpátok nyúlványai.

De nemcsak a természet sugároz valami ritkán tapasztalható nyugalmat, az itteni települések arculata is sokat megőrzött a régmúlt korokból. A települések központi szervezőeleme a templom, amely csaknem minden faluban Árpád-kori előzményekre tekinthet vissza.

A Daróc Vendégház szeretettel várja vendégeit a Petőfi u 2 száma alatti vendégházban.Ismerje meg ön is és családja a településen élők vendégszeretetét a megye látványosságait és merüljön el a megyére jellemző ízilágban.

A szálláshelyen összesen 2 szobában fogadjuk a vendégeinket 6 főt tudunk elszállásolni.Mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik zuhanyzóval felszerelve.

A konyha teljesen felszerelt,és vendégeink a tágas étkezőben fogyaszthatják el ételeiket.Az udvaron bográcsozás és szalonnasütési lehetőség!

Gépjárművükkel zárt udvarban parkolhatnak.

A néphagyományok fenntartása érdekében is igen sokat tesz a település, mivel a régióban egyedülálló a „kendermagtól a vászonig” történő kender-feldolgozás kiállítás, amely híven mutatja be ezt az ősi tevékenységet. A településen működő tájházban a kenderfeldolgozás valamennyi lépését bemutatják, az idelátogatók pedig kipróbálhatják, megtanulhatják a munkafolyamatokat.

Beregdaróc híres rendezvénye a nyaranta megrendezésre kerülő Daróci Kenderes Napok, melyen a kenderfeldolgozás népi mesterségét mutatják be színes kulturális programok kíséretében, és amelyre a beregi emberektől megszokott szeretettel várják az érdeklődőket.

Beregdaróc nevezetessége: a 14. század-ban gótikus stílusban épült református temploma , a Dédai erdő és a Nyírjes tó, mindkettőt természetvédelmi terület.

Jöjjön el hozzánk legyen a vendégünk!

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Árakról és kedvezményekről a fenti elérhetőségeinken  tudnak telefonon és e-mailben!

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: