Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Dávid Seminár Villa-Balatongyörök

Gyönyörű környezetben, sokrétű kikapcsolódási, sportolási lehetőséggel, kulturális programokkal várjuk kedves vendégeinket.

Üdülőnk a Balaton-felvidék egyik legszebb kistelepülésében található. Északon a Keszthely-hegység örökzöld erdői, keleten a Szigligeti öbölre néző Szépkilátó csalogatja az idelátogatókat.

Üdülőnk itt várja kényelmes szobáival társalgóval, terasszal és füvesített kerttel pihenni vágyó vendégeinket.

A település kitűnő stranddal rendelkezik: árnyas és napos területekkel, játszótérrel, gyermek medencével, csúszdával. Sokrétű sportolási lehetőségeket talál itt az, aki szereti az aktív pihenést. Rendkívül gazdag kulturális programok várják az itt tartózkodó vendégeket: búcsúk, falunapok, borfesztivál, szüreti vígasságok és képzőművészeti kiállítások.

Szolgáltatások:

A háznak mindkét szintjén jól felszerelt teakonyha és étkező található. Itt vendégeink elkészíthetik reggelijüket, vagy napközben főzhetnek teát, kávét. Külön kérésre reggelit biztosítunk.

Csoportok részére kedvezményt biztosítunk létszámtól és tartózkodástól függően.

Lehetőség van kisebb ( 30 fős) konferenciák lebonyolítására az erre a célra elkülönített teremben.

Minden szoba saját TV-vel, hűtővel és erkéllyel rendelkezik. A parkoló zárt, a nagy kertben grillezőhely és kinti terasz várja vendégeinket.

A közelben étterem, fodrászat, borospincék és élelmiszerboltok találhatóak. A strand pedig mindegy 800 méterre helyezkedik el.

Nálunk mindenki jól érzi magát: akár csak napsütésre és a Balaton kellemes vízére vágyik, akár túrázni, sportolni, szórakozni, vagy csak pihenni szeretne. Nagy szeretettel és sok odafigyeléssel várjuk Önt és családját, barátait. Nálunk jól fogja magát érezni. Jöjjön el hozzánk !

…(K)

Árlista

Gyönyörű környezetben, sokrétű kikapcsolódási, sportolási lehetőséggel, kulturális programokkal várjuk kedves vendégeinket. Üdülőnk a Balaton-felvidék egyik legszebb kistelepülésében található. Északon a Keszthely-hegység örökzöld erdői, keleten a Szigligeti öbölre néző Szépkilátó csalogatja az idelátogatókat. Üdülőnk itt várja kényelmes szobáival társalgóval, terasszal és füvesített kerttel pihenni vágyó vendégeinket. A település kitűnő stranddal rendelkezik: árnyas és napos területekkel, játszótérrel, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: