Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Duna-Party Panzió-Budapest

Panziónk Budapest északi részén, a Római-parton, üdülõövezetben, csendes, nyugodt, családias környezetben, a Flórián tértõl kb. 5 km-re, a városközponttól 8 km-re található.

Szobáink kétágyasak, zuhanyzóval, mosdóval, mellékhelyiséggel és légkondicionálóval felszereltek; ezen felül Internet-hozzáférés, házi szintű telefonvonal, kábeltévé és drinkbár áll szállóvendégeink rendelkezésére.

Amit nyújtani tudunk:

kerthasználat, a közelben teniszezési lehetőség, strandok, bevásárlóközpontok és nem utolsó sorban a Római-part kínálta szórakozási lehetőségek.

Célszerű telefonon szobát foglalni.

Autóval érkező vendégek részére éjszaka kivilágított, zárt parkolót biztosítunk.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

3-as metró – – 34-es autóbusz.

A 3-as metró Árpád hídi állomásától a 34-es busszal kb. 25 perc alatt közelíthetõ meg panziónk; a legközelebbi megállók a Szamos utcánál és a Mátyás Király útnál találhatók. A HÉV (Batthyány tér – Szentendre)-rõl több átszállási lehetõség is van a 34-es buszra, köztük az Árpád hídi HÉV-megálló.
A HÉV-rõl több átszállási lehetõség is van a 34-es buszra, köztük az Árpád hídi HÉV-megálló (Szentlélek tér).

• Autóval:

1.) A Szentendrei útról az Újpesti összekötõ híd alatt forduljon a Pók utcára, majd annak végén balra, a Nánási útra, melynek folytatása a Királyok útja.

2.) A Szentendrei útról kanyarodjon a Mátyás király útra, ami merőleges a Királyok útjára. A két út keresztezõdésében jobbra fordulva kb. 50 méterre található a panzió bejárata.

Árlista

Panziónk Budapest északi részén, a Római-parton, üdülõövezetben, csendes, nyugodt, családias környezetben, a Flórián tértõl kb. 5 km-re, a városközponttól 8 km-re található. Szobáink kétágyasak, zuhanyzóval, mosdóval, mellékhelyiséggel és légkondicionálóval felszereltek; ezen felül Internet-hozzáférés, házi szintű telefonvonal, kábeltévé és drinkbár áll szállóvendégeink rendelkezésére. Amit nyújtani tudunk: kerthasználat, a közelben teniszezési lehetőség, strandok, bevásárlóközpontok és nem utolsó […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: