Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Edit Apartman-Sümeg

A sümegi Edit Apartman a városközponthoz közeli társasház, magas-földszinti lakása. A társasház nyugodt környezetben található, jó parkolási lehetőséggel.
A szépen felújított és berendezett 70 m2-es alapterületű apartman lakásunkban várjuk vendégeinket. Kitűnő pihenési lehetőséget nyújt családoknak, baráti társaságoknak.
A lakásból gyönyörű kilátás van a várra.
A vendégek a lakást önállóan használhatják.

A lakásban három szoba, – minden szobához nagy erkély – ahol étkezni is lehet, jól felszerelt konyha, fürdőszoba (fürdőkád, mosdó) és külön WC, előszoba található. Három kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, igény estén kettő szoba pót-ágyazható.

Bebarangolhatja a sümegi várat, sétálhat a megújult barokk belvárosban, ahol a járdák rekonstrukciója mellett új zöldterületeket is kialakítottak. Látogasson el mindenképp egyszer Sümegre és legyen a vendégünk.

Szolgáltatások:

Felszerelt konyha, nemdohányzó szobák, rádió, magnó, CD, DVD, DI-GI TV.
Az erkélyen kerti bútor, napozóágy.
Mosógép, centrifuga, hajszárító, vasaló, törölköző.

– Autóbusz-pályaudvar,
– Vasútállomás,
– Fog- és háziorvosi,
– Gyermekorvosi szolgálat,
– Rendőrség,
– Művelődési Ház,
– Könyvtár,
– Gyógyszertárak,

Háziállat nem hozható.

Az étkezés önellátással oldható meg, melyhez a teljesen felszerelt konyha nyújt lehetőséget.
A konyha felszereltsége: gáztűzhely, hűtőszekrény-mélyhűtő résszel, mikro-sütő, kenyérpirító, partgrill, kávé-, teafőző, vízforraló, főző- és tálaló edények, evőeszközök, poharak, csészék, konyharuha, mosogatószer, szivacs. Alapvető élelmiszerek, fűszerek, só cukor, tea, kávé, kakaó stb. ami az étkezéshez szükséges lehet.
Bevásárlási, reggelizési és vacsorázási lehetőségek Sümegen a közelben maximum 100-200 méteres távolságban biztosítottak.
A lakáshoz 200 m-re a Hotel Kapitány, a vár, pavilonsor és várcsárda, 100-200 m-re élelmiszerbolt. TESCO, SPAR és éttermek találhatók.

..(K)

Árlista

A sümegi Edit Apartman a városközponthoz közeli társasház, magas-földszinti lakása. A társasház nyugodt környezetben található, jó parkolási lehetőséggel. A szépen felújított és berendezett 70 m2-es alapterületű apartman lakásunkban várjuk vendégeinket. Kitűnő pihenési lehetőséget nyújt családoknak, baráti társaságoknak. A lakásból gyönyörű kilátás van a várra. A vendégek a lakást önállóan használhatják. A lakásban három szoba, – […]

Térkép

Teljes térkép ide
8330 Sümeg, Rendeki u. 2.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: