Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Elza Mami Apartmanházai- Keszthely

Keszthely-Zámor városrészében, a Batatontól 300 m-re ajánlunk Önnek magánszállást, apartmanokban, a hozzájuk tartozó valamennyi kényelemmel, már 1986 óta.

A városrész Keszthely legcsendesebb, legnyugalmasabb része, átmenő forgalom nincs. Az apartmanokhoz tartozó udvarrész kényelmes kikapcsolódást nyújt, a felnőttek és a gyerekek számára.

Felszereltsége minden igényt ki tud elégíteni. Külső főzési lehetőséget is tudunk biztosítani, valamint a feleségek nyaralására is gondolva, környéken 300 m körzetben három vendéglő is található.

Családok, baráti társaságok számára ideális, gyermek és családbarát szállás, baráti áron.

Két apartmanházunkban, összesen 5 apartmanunkba várjuk kedves vendégeinket. Minden apartmanunkban van külön fürdőszoba, és konyha.

-WiFi
-Nagy udvar
-Parkolási lehetőség az udvaron
-Kutya, macska bevihető (megbeszélés alapján)
-Bográcsozási és grillezési lehetőség az udvaron


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Keszthely-Zámor városrészében, a Batatontól 300 m-re ajánlunk Önnek magánszállást, apartmanokban, a hozzájuk tartozó valamennyi kényelemmel, már 1986 óta. A városrész Keszthely legcsendesebb, legnyugalmasabb része, átmenő forgalom nincs. Az apartmanokhoz tartozó udvarrész kényelmes kikapcsolódást nyújt, a felnőttek és a gyerekek számára. Felszereltsége minden igényt ki tud elégíteni. Külső főzési lehetőséget is tudunk biztosítani, valamint a feleségek […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: