Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Emeletes Vendégház

Szeretettel várom a nagyvárosokban élő, kikapcsolódásra vágyókat az egész évben nyitva tartó falusi vendégházamba. A nemrégiben befejeződött fejlesztés során egy kétszobás, 6 férőhelyes szálláshely került kialakításra, fürdőszobákkal, korszerű konyhával, ebédlővel és televízióval felszerelt társalgóval.

Vendégeim betekintést kaphatnak népi hagyományainkba és belekóstolhatnak a falusi gasztronómia jellegzetességeibe. A szálláshellyel egybekötve sokféle programot kínálok az ide látogatóknak: a fiataloknak illetve a családoknak strandolást, gyalog- és kerékpártúrákat, kirándulásokat a Bihari sík tájvédelmi körzetbe, udvari játékokat ajánlok; az idősebbek kellemes helyi és környékbeli sétát tehetnek, ill. termálvizes medencében kapcsolódhatnak ki. A kulturális rendezvényeken minden korosztály jól szórakozhat.

Tavasztól őszig elsősorban a természetjárás, nyáron a fürdőzés, télen a falusi disznótorozás kedvelőinek jelenthet vonzerőt a vendégház. A közelben fekvő Hajdúszoboszló, Debrecen, Hortobágy további kikapcsolódási lehetőségeket nyújt.

Községünk egyik leglátogatottabb turistacsalogatója a Horgászegyesület 10 hektáron elterülő halastava, mely egész évben könnyed kikapcsolódást nyújt a horgászni vágyóknak. A tó 24 órás őrszolgálat alatt áll, így biztosítva a kiváló minőségű és mennyiségű halállományt.

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: