Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Engel Haus-Vonyarcvashegy

A Balaton egyedüli „gyöngyszeménél” (Vonyarcvashegyen), a vízpatron lévő dombon álló kápolnával szemben, a 71-es főút felett 100 m-re a domb alján szép panorámával, a főúttal párhuzamos utcában található a kertes családi ház csendes, nyugodt, jó levegője kimondottan pihenni, nyaralni (telelni) vágyó vendégeknek ajánlott.

Egész évben nyitva tartunk!

Első rész: Lakosztály

két hálószoba, nappali és a konyha étkező egyben (amerikai stílus) eltolt szinttel. Külön fürdő (kád), WC, közlekedő. Kívül terasz napozóággyal, kerti bútorral és napernyővel felszerelten. Ebben a részben 6 felnött és 4 gyerek kényelmesen elfér, pótágy berakására van lehetőség.

Nyugati apartman:

3 ágyas szoba külön bejáratú egy szobához egy fürdő (tusolós), WC tartozik és egy közös konyha étkezővel , minden lakrészben színes tévé közel 30 csatornával, és teljesen felszerelt konyha tartozik.

Keleti Apartman:

4 ágyas szoba külön bejáratú egy szobához egy fürdő (tusolós) WC tartozik és egy közös konyha étkezővel.Hátul terasz, napozóágy, kerti bútor, napernyő. A vendégek részére fedett árnyékos autó beállók állnak rendelkezésre.

Az udvaron saját építésű grillsütő és bográcsozási lehetőség. A kertben érdekes növények, ritka fenyőfélék és hintaágy található. Az udvaron félig fedett pezsgőfürdő várja a hűsölni vágyókat. A ház körüli sportolási lehetőségek foci, kosárlabda, tollaslabda és gó. A háznál kerékpár-kölcsönzése is lehetőség van. Kérésre még internetezni is lehet, csak saját gép kell hozzá. Telefonálási lehetőség is van.

Egy apartman esetében a sportszerek használata ingyenes, személyenkénti napi 10 perc pezsgőfürdő ingyenes, a medence használata ingyenes.

Árlista

A Balaton egyedüli „gyöngyszeménél” (Vonyarcvashegyen), a vízpatron lévő dombon álló kápolnával szemben, a 71-es főút felett 100 m-re a domb alján szép panorámával, a főúttal párhuzamos utcában található a kertes családi ház csendes, nyugodt, jó levegője kimondottan pihenni, nyaralni (telelni) vágyó vendégeknek ajánlott. Egész évben nyitva tartunk! Első rész: Lakosztály két hálószoba, nappali és a […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: