Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Erdőmélyi Vendégház – Háromhuta

Háromhuta ősszel, télen, tavasszal és nyáron egyaránt remek úti cél a kirándulás, pihenés, üdülés szerelmeseinek. A közelben az Országos Kéktúra útvonal mentén található az István-kúti nyírjes (fokozottan védett terület), a Sólyombérc és a Kerekkő, ez utóbbiak jellegzetes vulkáni sziklaszirtek. Középhuta és környéke a kerékpározás és a lovaglás kedvelőinek is vonzó terület lehet. A közeli Bodrog tavasztól őszig alkalmas evezésre, vízitúrákra, nyáron strandolásra is.

Télen gyönyörű a Zemplén. A hideg időjárás, illetve a szub-alpesi klíma miatt a hó általában megmarad még akkor is, amikor már a nagyvárosokban elolvadt. Az erdei utak kiváltképp alkalmasak sífutásra, a domboldalak pedig szánkózásra.

Szeretettel várjuk a kirándulni, túrázni, kikapcsolódni és pihenni vágyó vendégeinket Újhután az év minden napján.

Vendégházunk Zemplén gyönyörű erdejében van, ahol gyönyörű panoráma és béke várja az ide látogatót.

Exkluzív környezetben pihenhet, a pihenéséhez biztosítunk két apartmant és 2 darab 2 személyes kis szobát, mindegyikhez külön televíziót és zuhanyzós fürdőszobát.
Az üdülő önellátó exkluzív konyhával, étkezővel, a földszinten kandallós klubhelyiséggel, billiárddal, bárhelységgel, és zárt parkolóval rendelkezik.

További szálláshelyeink,ahol még szeretettel várjuk a pihenni vágyókat:

-Gergelyiugornyán a Tisza-parton,a Közutas Faházban és Erdőhorvátiban az Erdőhorváti Faházban!

Szeretettel várjuk az Erdő Mélyén, a vendégházunkban.

Árlista

Háromhuta ősszel, télen, tavasszal és nyáron egyaránt remek úti cél a kirándulás, pihenés, üdülés szerelmeseinek. A közelben az Országos Kéktúra útvonal mentén található az István-kúti nyírjes (fokozottan védett terület), a Sólyombérc és a Kerekkő, ez utóbbiak jellegzetes vulkáni sziklaszirtek. Középhuta és környéke a kerékpározás és a lovaglás kedvelőinek is vonzó terület lehet. A közeli Bodrog […]

Térkép

Teljes térkép ide
3936 Háromhuta, Üdülő sor 41.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: