Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Estike Apartman – Gyula

Az Estike Apartman a Vár és a fürdő közelében található, nyugodt és csendes környezetben. Az apartman parkolóval, szép kerttel és grillezővel várja egész évben kedves vendégeit.

Elrendezése ideális nagyobb baráti társaságok és családok részére is. 2, 3 és 4 ágyas szobák biztosítják vendégeink kényelmét. Az ágynemű, törülköző biztosított. Minden szobához fürdőszoba és konyha tartozik, a helyiségek klimatizáltak. Az apartmanban kábel TV, kávéfőző, vasaló, kenyérpirító, hűtőszekrény és villanytűzhely áll a vendégek rendelkezésére. Pingpongasztal, saját kert, TV a szobában, Wi-Fi internet hozzáférés, családbarát szálláshely.
Beszélt idegen nyelvek: Román.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Az Estike Apartman a Vár és a fürdő közelében található, nyugodt és csendes környezetben. Az apartman parkolóval, szép kerttel és grillezővel várja egész évben kedves vendégeit. Elrendezése ideális nagyobb baráti társaságok és családok részére is. 2, 3 és 4 ágyas szobák biztosítják vendégeink kényelmét. Az ágynemű, törülköző biztosított. Minden szobához fürdőszoba és konyha tartozik, a […]

Térkép

Teljes térkép ide
5600 Gyula, Görbe utca 23.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: