Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Európa Vendégház-Zalaegerszeg

Fedezze fel Zalaegerszeg és a zalai vidék szépségeit!Látogasson el Göcsej és az Őrség legszebb tájaira és pihenjen nálunk!

Zalaegerszegen, az un.: neszelei (ez a városrész neve), családi házas övezetben fogadja vendégházunk a pihenni vágyókat.

A ház 6 apartmant foglal magába, melyek egyenként 2-7 fő elhelyezésére alkalmasak.
Minden apartman konyhával, mikrohullámú sütővel, hűtővel, alapvető edényzettel, fürdőszobával, valamint televízióval felszerelt.

Parkosított udvarunkban a fedett parkolási lehetőség mellett, grillezésre, bográcsozásra is mód nyílik. Füves futballpályánk várja a mozogni, sportolni vágyókat.
Minden korosztály megtalálhatja a leginkább kedvére való kikapcsolódási lehetőséget, hiszen vendégházunktól néhány perc alatt (akár gyalogosan is) megközelíthető Közép-Európa egyik legnagyobb víziparadicsoma, az AquaCity, valamint a fedett termálfürdő és a mesterségesen kialakított Gébárti-tó is.

Tartalmas és szórakoztató programokat, kirándulásokat kínál a zalai vidék, Göcsej és az Őrség.
A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen a zalai megyeszékhelyen, Zalaegerszegen és környékén.

Ha már itt jár valaki, annak érdemes ellátogatni a helyi Göcseji Múzeumba, akár gyalogosan is felkeresheti a Göcseji Falumúzeumot, vagy a Magyar Olajipari Múzeumot, de a kultúra iránt vonzódók a híres Hevesi Sándor Színház társulatának egyik előadását ugyancsak megtekinthetik.
Megyénk gazdag termálfürdőkben, vendégházunk 30 km-es körzetében több fedett fürdő található, valamint a Hévíz és a Balaton fővárosa, Keszthely is gyorsan elérhető autóval.

Árlista

Fedezze fel Zalaegerszeg és a zalai vidék szépségeit!Látogasson el Göcsej és az Őrség legszebb tájaira és pihenjen nálunk! Zalaegerszegen, az un.: neszelei (ez a városrész neve), családi házas övezetben fogadja vendégházunk a pihenni vágyókat. A ház 6 apartmant foglal magába, melyek egyenként 2-7 fő elhelyezésére alkalmasak. Minden apartman konyhával, mikrohullámú sütővel, hűtővel, alapvető edényzettel, fürdőszobával, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: