Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Fügefa Vendégház

Orfű Baranya megyében a pécsi járásban Pécstől 14 km-re észak-északnyugati irányban a Mecsek hegyhát közepén fekszik.Legfőbb vonzereje a falunak a hatvanas hetvenes években épített 3 mesterséges tava.
név szerint az Orfűi, a Pécsi, illetve a Herman Ottó tó. Az első kettő turisztikai jellegű, míg a Herman Ottó tó inkább tájvédelmi jellegű, fürdeni nem, csak horgászni lehet benne.A falu másik nevezetessége az Orfűi-tó mögött található Malommúzeum. , *Az üdülővendégek szórakozását, kikapcsolódását és pihenését szabadvízi és kiépített strandok, sportpályák, lovardák, illetve a tavakon horgászati, kajakozási, vitorlázási és csónakázási lehetőség szolgálja.
Ebben a kis faluban várja kedves vendégeit  szeretettel  a Füge Vendégház.Családi házunk 2 szintje várja vendégeit.Összesen 8 fő az alsó szinten és 3 fő elszállásolását biztosítjuk 1 konyha+nappali és külön fürdőszobával.
A felső szinten 2 szoba került kialakításra 3 és 2 fő részére külön fürdőszobákkal.A konyha teljes felszereltségű.A kertben grillezési és bográcsolási lehetőség adott.
Szolgáltatások:
wifi, kemence, szabadtéri sütő-főzőhely, asztalitenisz, gyermekágy és etetőszék, gyermekfelügyelet, játszóudvar és kerti játékok, játszósarok és szobai játékok, házi- és haszonállatok, állatsimogató, mosogatógép, kávéfőző, tenisz, tollaslabda, gyerekhinta, kerékpárkölcsönzés, csónakkölcsönzés, horgászfelszerelés, saját istálló lovakkal, saját karám vagy lovas pálya, lovas felszerelés kölcsönzése, vendég lovának elhelyezési lehetősége, szakképzett túravezetés, sport-, horgász-, túrafelszerelés vagy babakocsi tároló helyiség, masszázsfotel, mosógép, házi könyvtár, légkondicionált épület

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: