Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Galagonyás Vendégház

Vendégházunk a Magas-Bakony egyik leggyönyörűbb helyén, Bakonybél festői, csendes, külterületi részén várja a kikapcsolódni, kirándulni vágyókat.

Szálláshelyünk 2 db, egyenként 65 m2-es apartmannal várja a vendégeket. Az apartmanokban 2-2 kétágyas (franciaágyas) szoba található. Egy kiságyat tudunk biztosítani, illetve az egyik apartmanunk maximum 2 főig pótágyazható. A Volánbusz járataival Bakonybél, szövetkezeti vendéglő (faluközpont) megállótól kb. 1200 m-es sétával (közepes emelkedő), murvás úton érhető el.

A konyhák vendégeink kényelme érdekében otthonosan felszereltek, a fürdőszobában tusoló áll rendelkezésre. A kisgyermekkel érkezők kényelméért mosdófellépő, WC-szűkítő, bili és kiskád kérhető. Régies bútoraink fiókjaiban társasjátékot, a polcokon könyveket is találnak vendégeink.
Az apartmanhoz tartozik egy-egy 20 m2 alapterületű, fedett terasz zárt tűzrakó helyekkel, amelyek bográcsozásra és grillezésre egyaránt alkalmasak.
A Szőlőgyöp tetején, az erdő szélén épült házunk ( Szőlőgyöp Külterület 141/7 Hrsz) szomszédságában egy takaros pajta áll, amely lovak, birkák menedéke, mellette baromfiudvar látható, ahol a szárnyasok mellett nyuszik is élnek. Igény esetén lovas túrázók részére lehetőséget biztosítunk lovaik elhelyezésére, ló nélkül érkező, de a lovagolást szerető vendégeink lovastúrán is részt vehetnek.

Rövidebb gyalogos, kerékpáros kirándulásokhoz igény esetén szintén tudunk a környéket jól ismerő túravezetőt biztosítani.

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

az 1., a 2. és a 3. éjszaka 25 000 Ft/apartman, a 4. éjszakától 20 000 Ft/apartman.

Az ár tartalmazza az IFÁ-t

 

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Teljes térkép ide
Bakonybél, 8427 Magyarország

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: