Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Garda Étterem-Debrecen

Minden városnak, így Debrecennek is meg van a maga gasztronómiai hagyománya. Az ide látogatók, szeretnének képet kapni ebből a hagyományból, ugyanakkor a debreceniek elvárják egy étteremtől, hogy a nemzetközi ízeket, ételeket is megismerhessék itt Debrecenben.

Megközelíthető:

15 percnyi sétára a Bem tértől, a Hadházi utcából nyíló Laktanya utcán az első lehetőségnél jobbra, de könnyen megközelíthető a Nyíl utca felől is!!

A Garda Étterem, debreceni étterem filozófiája, éppen ezeknek az elvárásoknak kíván egyszerre megfelelni. Így egyedülálló módon több mint 100 fogást tartalmazó étlappal rendelkezünk, amit ételrendelés után, étel házhozszállítással is elviszünk vendégeink otthonába. A helyi, a megyénkből származó éttermi alapanyagokat mindenkor előnyben részesítjük. Az ételrendelés is helyben történik, a házhozszállítást Debrecenben végezzük, így fontos, hogy beszállítóink is innen kerüljenek ki.

A Garda Étterem Debrecenben, a magyar hagyományokra épít elsősorban, a magyaros ízeket, sokszor többféle variációban kínálja. A csülök újra értelmezése, az ételt, a szó szoros értelmében más köntösbe bújtatja, ugyanis, cipóban sütjük, pecsenyelével, kovászos uborkával kínáljuk. A túrógombócot, viszont hidegen készítjük és gyümölcsökkel tálaljuk. Étlapunkon, számtalan étel variációt talál, de ebédjeinkben, menüinkben is mindig van valami egyedi éttermi koncepció. S külön nagy kategóriát alkotnak Pizza ételeink, amit külön ételrendelési felületen érhetnek el.

Éttermet keres Debrecenben, ételrendelésen gondolkodik, szeretné, ha házhozszállítással tudná családi eseményeit ünnepibbé tenni. Mindig gondoljon a Garda Étteremre, rendeljen tőlünk, vagy kérjen tőlünk ajánlatot, mert nekünk öröm Önökre főzni!

Árlista

Minden városnak, így Debrecennek is meg van a maga gasztronómiai hagyománya. Az ide látogatók, szeretnének képet kapni ebből a hagyományból, ugyanakkor a debreceniek elvárják egy étteremtől, hogy a nemzetközi ízeket, ételeket is megismerhessék itt Debrecenben. Megközelíthető: 15 percnyi sétára a Bem tértől, a Hadházi utcából nyíló Laktanya utcán az első lehetőségnél jobbra, de könnyen megközelíthető […]

Térkép

Teljes térkép ide
4028 Debrecen,Damjanich u 22.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: