Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Gáspi Vendégház-Alsóörs

Alsóörs Veszprém megyei község, a Balaton keleti medencéjének északi partján. Szomszédos települései Balatonalmádi, Lovas, Paloznak és Felsőörs. Szőlővel beültetett lankáin kezdődik a csopaki borvidék.
Alsóörs a 71-es főút mentén helyezkedik el, megközelíthető vitorláshajóval, vasúton a Székesfehérvár–Balatonfüred–Tapolca-vasútvonalon, 1909 és 1969 között vasút kötötte össze Veszprémmel, most csak autóbuszjárattal lehet közvetlenül eljutni.

20 éve foglalkozunk vendégek fogadásával az egyre több visszajáró vendégeink miatt kinőttük a régi házat és 5 éve megépítettük a jelenlegi Gáspi vendégházat melyben 4 db kényelmes teljesen felszerelt apartman kapott helyet, hogy kedves vendégeinket mégnagyobb odafigyeléssel tudjuk kiszolgálni.

Kényelmükért megépítettük az ingyenesen hasznáható saunát és jakuzzit, illetve a 15 fős filagóriát kerti konyhát melyben grillező bográcsozó és kemence kapott helyet.

Vendégházunk a Balaton északi partján Balatonalmádi és Balatonfüred között, Alsóörs központjában található.

Az egymástól elkülönített 2db 4 fős és a 2db 6 fős apartmanokban, vízhez közel, mégis csendes helyen pihenhetnek.Pihenésüket segíti a szauna, udvarban jakuzzi, ezeknek a használata díjtalan.
A 4db apartmanban összesen 20 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Zárt, parkosított telken lehet bográcsozni, grillezni, minden apartmanhoz tartozik kocsibeálló, saját felszerelt konyha, fürdőszoba valamint a nappaliban televízió.

Strand 700m, 200m-en belül több üzlet, étterem, gyógyszertár, cukrászda továbbá orvosirendelő is található.

Helyben

Alsóörsi kilátóba séta(Csodálatos panoráma a Balatonra és a tihanyi-fsz-re)
Paintball
Horgászat(Éjszakai-nappali horgászat a molón és a part mentén nemcsak nyáron)
Lovaglás
Dexion (Balaton északi part egyik legfelkapottabb diszkója)
Sétahajókázás
Hétvégente utcabál
Íjászat
Borkostolós lovaskocsikázás
Harley Davidson Világtalálkozó minden év júniusában
Szauna,jakuzzi (használata DÍJTALAN)

Télen:

Lovasszán
Jégkorcsolyázás
Szánkózás
Fakutyázás

20 km-es körzetben:

Veszprémi Állatkert
Balatonfüredi tagóre sétány
Görögfalú és Aqua Park
Tihanyi apátság
Balatonfűzfői bobpálya

Árlista

Alsóörs Veszprém megyei község, a Balaton keleti medencéjének északi partján. Szomszédos települései Balatonalmádi, Lovas, Paloznak és Felsőörs. Szőlővel beültetett lankáin kezdődik a csopaki borvidék. Alsóörs a 71-es főút mentén helyezkedik el, megközelíthető vitorláshajóval, vasúton a Székesfehérvár–Balatonfüred–Tapolca-vasútvonalon, 1909 és 1969 között vasút kötötte össze Veszprémmel, most csak autóbuszjárattal lehet közvetlenül eljutni. 20 éve foglalkozunk vendégek fogadásával […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: