Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Gimonida Vendégház

Korlátlan pihenés Korláton!Négy napraforgós minősítésű vendégházunk határtalan kikapcsolódást nyújt a Zemplén- hegység kötényében fekvő Korláton.

Csendre, nyugalomra és jó levegőre vágyik? Vagy aktívabban töltené szabadidejét? Nálunk mindenre van lehetőség! Akár gyalog, akár kerékpárral kellemes időtöltés a környék vadregényes hegyeinek bebarangolása, a közeli történelmi helyek (Vizsoly, Regéc, Boldogkőváralja, Erdőbénye) meglátogatása, esetleg egy kassai kiruccanás.

A vendégház 3 szobája 8 fő befogadására alkalmas, hozzá 2 db fürdőszobával. Felszerelt konyha, tágas udvar és terasz várja a látogatókat! A kert méretéből adódóan a sátrazás sincs kizárva! Nagycsaládoknak, baráti társaságoknak ideális!

 

Árlista

  • 4.500 Ft / fő / éj – egy személy esetén.
  • 4.000 Ft / fő / éj – 2 személy esetén,
  • 3.500 Ft / fő / éj – 3 személytől
  • 20.000 Ft / egész ház / éj – maximum 8 fő

Több éjszakás foglalás esetén egyedi kedvezményes árat adunk.

Szülővel egy ágyban alvó gyermekek 6 éves korig ingyenesen, 6-12 éves korig 50 % kedvezményt kapnak. 12 éves kor felett teljes árat kell fizetni.

Csecsemőágy jelenleg nincsen, de a szobákban felállítható.

Áraink NEM tartalmazzák az idegenforgalmi adót , melynek mértéke …. Ft / fő / éj, melynek fizetése alól mentesülnek a 18 éven aluli gyermekek, diákok (diákigazolvánnyal rendelkezők) és a nagycsaládosok (szülők és min.3 fő gyermek együttes itt tartózkodása esetén).

Foglalás: telefonon és / vagy e-mail-n, illetve facebook vagy viber alkalmazáson keresztül is lehetséges. A foglalás „élesítése” a szállásdíj 50 % -nak megfizetése után történik.

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: