Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Göcsej Palatinus Étterem és Panzió

A Göcsej Palatinus Étterem és Panzió 11 hangulatos szobájával, 150 főt befogadó éttermével Zalaegerszeg városközpontjától néhány perces sétára, a város egyik legszebb zöldövezeti parkjában helyezkedik el.

Az 1891-ben épült vendéglátóhely – akkoriban Baross liget vendéglő – egészen 1925-ig a város vendéglátásában töltött be jelentős szerepet. Később a város bérbe vette az épületet és egészen a ’70-es évek végéig kórházként működött.

1978-ban nyitott itt a Göcsej Vendéglő, akkoriban 70 fős éttermi kapacitással. Az ezredfordulót követően, 2002-ben a vendéglátóhely magánkézbe került. A megújult – emelet-ráépítéssel, bővítéssel korszerűsített – hely az óta Göcsej Palatinus étterem és Panzió néven várja a városba látogatókat és a helybélieket egyaránt.

A vendéglátóhelyre látogatók a hangulatos helyszínen – jó időben az árnyas fák alatt – élvezhetik a konyha remekeit.

Ezt és a panzió szolgáltatásait is különféle módon – Szép Kártya (OTP, MKB, K&H), Erzsébet utalvány, hitelkártya – egyenlíthetik ki a hagyományos fizetési módokon túl.

Nyitvatartás egész évben:

H – Cs: 11:30 – 23:00
P – Szo: 11:00 – 01:00
V: 11:30 – 15:00

Programjaik között hangulatos borestek, kulináris élvezeteket nyújtó alkalmak kínálnak emlékezetes pillanatokat a betérőknek.

Étterem:

A Göcsej Palatinus étterme 3, termenként 80, 50, 40 főt befogadó helyiségből áll, amely egybe nyitva akár 150 fős rendezvények – lakodalmak, családi-és céges összejövetelek, konferenciák – lebonyolítására is tökéletesen alkalmas.

Étlapunkon a klasszikus, magyar, tájjellegű és az egészségesebb táplálkozást kedvelők számára választható könnyű fitness ételek választéka is egyaránt megtalálható.

Igény szerint megrendelés alapján vállaljuk hidegtálak, saláták készítését, akár kiszállítással is.

Sok éves tapasztalattal tudunk céges rendezvényeket, gardenpartikat, állófogadásokat lebonyolítani éttermünkben vagy akár külső helyszínen is.

…(K)

Árlista

A Göcsej Palatinus Étterem és Panzió 11 hangulatos szobájával, 150 főt befogadó éttermével Zalaegerszeg városközpontjától néhány perces sétára, a város egyik legszebb zöldövezeti parkjában helyezkedik el. Az 1891-ben épült vendéglátóhely – akkoriban Baross liget vendéglő – egészen 1925-ig a város vendéglátásában töltött be jelentős szerepet. Később a város bérbe vette az épületet és egészen a […]

Térkép

Teljes térkép ide
8900 Zalaegerszeg Dózsa Liget 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: