Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hajdú Vendégház-Mecseknádasd

A Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzetének festői völgyében, a Mecsek kapujában Mecseknádasd történelmi borfalujában színvonalas magánszállásokban fogadják az ide érkezőket. 

A falu vendégszerető lakósai zömmel német nemzetiségűek, őrzik nemzetiségi, népművészeti, gasztronómiai és bortermelési hagyományaikat. A faluban Német tájház, kézműves termékek, rendezvények, a falu felett a Schlossberg hegye kilátóval, a Mecsek hegytetőn a Réka vár romjai, alatta az Óbányi völgy bejárata.  

A Hajdú Vendégház hegyoldali présház tetőterében épített színvonalas szálláslehetőség. Ökoporta, minősítésű, környezetbarát vendégfogadó
Nálunk kipihenheti egész heti-évi stresszes napjait. Itt csend és nyugalom uralkodik, amelyet a környék énekes madarai szakítanak meg alkonyatkor. A szálláshely előtti nagy teraszon hintaágy, grillező és kerti aszal paddal segíti a kikapcsolódásban, mindezt egy nagy diófa hűs árnyékában teheti meg. A présház előtt is található előkert, ahol ki lehet ülni a kinti asztalhoz, vagy főzni, sütni a tűzrakó helyen, vagy egyszerűen csak napozni egyet. A présházban a bor készítés kellékei mellett egy pinceszoba is van, ahol nagyobb társasággal szoktunk összejönni. 

A présházból nyílik a borospince, melyben saját termésű bort tartunk. Vendégházunk a Tájvédelmi Körzet határán jó kiinduló pontja a vadregényes erdei sétáknak, gyalogtúráknak. 

Elhelyezés: 2 db. 2 ágyas szobában, étkezővel, főzőfülkével, fürdőszobával.
A szálláshely önellátó, de igény esetén reggelit biztosítunk.

Árlista

A Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzetének festői völgyében, a Mecsek kapujában Mecseknádasd történelmi borfalujában színvonalas magánszállásokban fogadják az ide érkezőket.  A falu vendégszerető lakósai zömmel német nemzetiségűek, őrzik nemzetiségi, népművészeti, gasztronómiai és bortermelési hagyományaikat. A faluban Német tájház, kézműves termékek, rendezvények, a falu felett a Schlossberg hegye kilátóval, a Mecsek hegytetőn a Réka vár romjai, alatta az […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: