Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hajnal Hotel-Mezőkövesd

A természet közelsége, és a gyógyvíz felüdülést, és szabadságot nyújt minden, nálunk megpihenő vendég számára.

A gyógyvíz szerepe az egészségmegőrzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban nagyon fontos.

A Hajnal Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, melyet a 485 méter mélyből feltörő 36-38°C-os gyógyvíz táplál. A gyógymedence egész évben üzemel, nyáron nyitott illetve télen fedett formában. A szálloda vendégei díjmentesen, korlátlan ideig vehetik igénybe.

Az év minden időszakában, idilli környezetben, igényes szolgáltatásaival, 54 szobával hívja és várja a pihenni, megpihenni vágyókat. A hotel 125 fő befogadására alkalmas.
A földszinten kényelmes vendéglő, társalgó van kialakítva.
A hotelhez tartozó zöldterületen kamerával megfigyelt zárt udvari parkoló, játszótér, szabadtéri főzési és grillezési, ill. egyéb lehetőségek biztosítják a nyugodt pihenést és a kellemes kikapcsolódást.

Gondolunk a pihenni, kikapcsolódni, a gyógyulni vágyókra, a sportos életvitelű, illetve súlyproblémákkal rendelkező vendégeinkre is. Az alagsorban korszerű szauna, pezsgőfürdő, sókamra, konditerem, infrakabin, fény- aromaterápia, kozmetika várja vendégeinket.
Sport és szabadidős tevékenységeink között megtalálható az asztali foci (csocsó), asztali tenisz, biliárd, darts, lengő teke és gyerek játszósarok egyaránt.

Árlista

A természet közelsége, és a gyógyvíz felüdülést, és szabadságot nyújt minden, nálunk megpihenő vendég számára. A gyógyvíz szerepe az egészségmegőrzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban nagyon fontos. A Hajnal Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, melyet a 485 méter mélyből feltörő 36-38°C-os gyógyvíz táplál. A gyógymedence egész évben üzemel, nyáron nyitott illetve télen fedett formában. A szálloda […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: