Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

-Happy Summer Nyári Gyermektábor

Egy megfelelően kiválasztott nyári tábor segítségével gyermekünk testileg és lelkileg is rengeteget fejlődhet a szünidő ideje alatt. A szabadidő hasznos eltöltése a Te gyermeked számára is nagyon fontos.

A Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C. 4-15 éves gyerekeknek szervez nyári táborokat. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek sokat sportoljanak, mozogjanak és sikerélményeket szerezzenek nyári táborainkban.

Minden évben a nyári szünet előtt – amennyiben nincs elég szabadságunk vagy a munkánktól nem tudunk hetekre elszakadni – elkezdünk gondolkozni azon, hogy miként biztosítsunk gyermekünknek olyan nyári kikapcsolódást, amire akár évek múltán is emlékezni fog.

Töltse gyermeked hasznosan a szünidőt egy izgalmas nyári táborban!

A Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C. 21 évvel ezelőtti létrejöttét az a gondolat vezérelte, hogy a hosszú nyári szünetben mentesítsük a szülőket és segítséget nyújtsunk gyermekeik szabadidejének hasznos eltöltésében. Nyári táboraink kínálatunkban találhatsz bejárós táborokat és a bentlakásos heti turnusok közül is kedvedre válogathathatsz.

Olvasd el a Kerthelység  c. folyóiratban megjelent cikkünket: Legnagyobb kincsünk az egészségünk címmel

Bejárós nyári tábor kínálatunk:

  • A napi menetrend gyakorlatilag megyegyezik az egész éves iskolába-óvodába járós időszakkal. Reggeltől késő délutánig fogadjuk a gyerekeket a nyári táborban. A nap folyamán a bemelegítést követően rengeteg mozgás és élmény vár rájuk.
  • A kisebbeknél a sportágakkal való ismerkedés, csapatjátékokban való jártasság elsajátítása valamint a rendszeres mozgásigény ébresztése áll a középpontban.
  • A nagyobb gyerekeknél már az erősítés és a vitalitás növelése a cél a nyári táborban. Azonban hangsúlyt fektetünk a tehetségek kiválasztására és a sportág-orientáció felmérésére is.
  • A pihenő időkben a kreativitást fejlesztjük kézműves foglalkozások keretében és egyéb gyerekprogramokat is biztosítunk.

Buszos szállításA táborokba való napi eljutáshoz illetve hazavitelhez mikrobuszos segítséget tudunk biztosítani a kedves szülőknek, akár háztól-házig is.

Bentlakásos nyári táborok:

  • Általában egy hetes, hat éjszakás kalandok.
  • A gyerekeket önállóságra nevelik ezek a nyári táborok. Megtanulnak idegen gyerekekkel barátkozni, azokhoz alkalmazkodni, miközben egy sor programban, élményben lesz részük.
  • A bentlakásos nyári tábort mindemellett a nyaralás, kikapcsolódás jellemzi.
  • Nyári táboraink befizetésénél Szép Kártyát tudunk elfogadni.

Lovastábor Siófok

Úszótábor Siófok

Labdamánia

Biciklistábor

Angol és bűvésztábor

A nyár kitűnő alkalom arra, hogy új sportokat próbálj ki, vagy éppen elmélyedj kedvencedben. Amíg a gyermek egy nyári táborban élvezi a szünidőt, a szülő is 100%-ig a munkájára vagy a pihenésre tud koncentrálni.

Miért választják évről-évre egyre többen a Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C. nyári gyerekprogramjait? Mert:

23 éves tapasztalattal rendelkezünk gyerekprogramok, nyári táborok szervezése terén, így pontosan tisztában vagyunk a gyermekek és szüleik igényeivel

Az általunk szervezett gyerekprogramok egyik legfontosabb célja az egészséges életmódra való nevelés, melyet élvezetesen, izgalmas és változatos programokkal érünk el, semmit sem erőltetünk a gyermekekre.

-Gondosan megszervezett nyári táborainkban mindenki teljesítménykényszer nélkül, a képességének megfelelően gyakorolhatja és próbálhatja ki a különféle sportágakat, vagy különböző tematikus táborokban vehet részt.

Tudatosan neveljük a gyermekeket egészséges életmódra, hogy boldog, életerős felnőtté váljanak.

Jelentkezz nyári táboraink valamelyikébe,töltsd ki a jelentkezési lapot itt!:

Bejárós táboraink:

Úszótábor Kamaraerdő

Úszótábor Külkerpark

Tenisztábor

Labdamánia

Színjátszótábor

Öttusatábor

 

Árlista

Áraink a 27 %-os áfát tartalmazzák! + minden táboros gyerek INGYEN belépőt kap a nyár végi ZÁRÓBULINKRA! Árainkat tekintse meg itt! Amennyiben kérdésed van, vagy segítségre van szükséges a nyári tábor kiválasztásához, hívj minket bizalommal a +36(30)9457790 telefonszámon, vagy ingyenes hívó számunkon.

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: